"Επιστροφή" στις νίκες για το Τμήμα Παγκορασίδων!

March 23, 2017

 Με νίκη 3-0 σετ (25-22, 25-22, 27-25) επί της ομάδας του ΕΑΟ Σπάτων έκλεισε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα Κυριακή 19/3.
Αναλυτικά: Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν πολύ δυναμικά στο πρώτο σετ απειλώντας την αντίπαλη ομάδα κατά κύριο λόγο με το πολύ καλό σερβίς , αλλά και την εξαιρετική άμυνα.Κύριο πλεονέκτημα τους η αυτοσυγκέντρωση κάτι που τους είχε ζητηθεί απ'τα αποδυτήρια απ την coach.
Στο δεύτερο σετ όμως, μπαίνοντας αδικαιολόγητα χαλαρά και κάνοντας το ένα λάθος πίσω απ το άλλο η ομάδα μας έχασε την καλή ψυχολογία που ως τότε είχε και έφτασε στα μέσα του σετ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 14 πόντους(6-20)! Στο 9-21 και πλέον μη πιστεύοντας κανείς ότι μπορούσε κάτι να αλλάξει, τα κορίτσια μας δεν το έβαλαν κάτω!! Με όπλο για άλλη μια φορά το σερβίς, την αυτοσυγκέντρωση αλλά και την θέληση για νίκη, η ομάδα μας κατάφερε να γυρίσει ένα, για πολλούς, "τελειωμένο" σετ να πάρει σερί 16 πόντους μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα των Σπάτων.Στο τρίτο σετ, αν και αυτό κρίθηκε στη λεπτομέρεια, τα κορίτσια μας είχαν ήδη πάρει ρυθμό, η καλή ψυχολογία ήταν και πάλι μαζί μας και η νίκη ήρθε ομαλά αν και στον πόντο.

 

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την επιστροφή της στις νίκες, στις πολύ καλές εμφανίσεις και φυσικά στον "χαρακτήρα" που επέδειξε εντός γηπέδου!

Επόμενο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή 02/4 στις 19.00 με την ομάδα του ΑΟ Παλλήνης.

Όλοι στο γήπεδο!!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Dimello_logo.png
Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

© 2019 by Blue Falcons