Τμήμα ΜΙΝΙ....ολοκλήρωση αγωνιστικών υποχρεώσεων με πολλά χαμόγελα!!!!

May 16, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα ΜΙΝΙ του Συλλόγου με τους δυο τελευταίους αγώνες για τη φάση των 16, το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου. Απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης και τη Τριπλή Κορώνα (PAO BC Academy) ήττες με 35-69 & 36-40 αντίστοιχα. Μια πολύ γεμάτη χρονιά με πολύ Μπάσκετ και έντονες συγκινήσεις για παιδιά, προπονητή και γονείς που στο τέλος μόνο χαμόγελα ικανοποίησης και ευχαρίστησης αφήνει. Ξεκινώντας από το τέλος και τη Φάση των 16, μια τεράστια επιτυχία για τα παιδιά και το Σύλλογο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το τμήμα αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2004 & 2005 και στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα κατέβαινε με πολλές ελλείψεις λόγο της συμμετοχής του τμήματος ΠΡΟΜΙΝΙ στο Final 4, όπου αγωνίζονται τα παιδιά του 2005.

Παρόλ’αυτά τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, αγωνίστηκαν και χάρηκαν τα παιχνίδια.

 

Απολογισμός, 6 ήττες στη φάση των 16, 11 νίκες στην Ά φάση των ομίλων και τα νοκ αουτ παιχνίδια της φάσης των 32 της ΕΣΚΑ.

Πολύ σημαντική και η συμμετοχή των παιδιών στο 1ο Junior NBA League, όπου έπαιξαν 8 αγώνες με απολογισμό 7 νίκες και 1 ήττα.

Συμμετοχή και στο τουρνουά των εκπαιδευτηρίων "Πλάτων" για 3η χρονιά με πολλά παιχνίδια για όλους τους αθλητές του τμήματος.

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα, λόγο του πολύ φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος, “τα κεφάλια μέσα”!! και έναρξη προπονήσεων και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, και ανοιχτές προπονήσεις για τα νέα παιδιά που που εντάσσονται στην ομάδα.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή, μας κάνετε περήφανους!!!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

© 2019 by Blue Falcons