Μπορούν και...«μόνες» τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά!

November 29, 2017

Σημαντική εκτός έδρας νίκη «καθαρό» τρίποντο για την ομάδα Γυναικών μας, η οποία επιβλήθηκε με 1-3 σετ (16-25, 26-24, 23-25, 13-25)  στη ..... «δύσκολη» έδρα του  Αγίου Στεφάνου, απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα. Με εξαίρεση ένα «κενό» διάστημα στο τέλος του 2ου σετ στο οποίο οι γηπεδούχες πέτυχαν μία σπουδαία ανατροπή από 13-19 σε 26-24(!), τα κορίτσια μας παρουσίασαν αξιοσημείωτη συγκέντρωση και ΠΑΘΟΣ (για το οποίο εν μέρει θα πρέπει να ….«ευχαριστήσουμε» και κάποιες, μεμονωμένες ευτυχώς, ακραίες συμπεριφορές από την εξέδρα των γηπεδούχων οι οποίες τις συσπείρωσαν), έχοντας σταθερά καλή απόδοση κυρίως σε άμυνα και στο σερβις! Κατέκτησαν εύκολα το 1ο σετ, με 16-25. Σημαντικότερο σετ στην εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν το 3ο, στο οποίο τα κορίτσια μας κέρδισαν, κόντρα σε όλους και σε όλα, ....«μόνες» τους (“Γειά σου βρε coach, οεο γειά σου βρε coach”), με 25-23!!! Ακολούθως ανεβάζοντας κι άλλο την απόδοσή τους, κατέκτησαν εύκολα και το 4ο σετ, με 25-13!

 

 

Να ευχαριστήσουμε όσους και όσες μας ακολούθησαν μέχρι τον Άγιο Στέφανο και επέστρεψαν σπίτια τους τις «πρώτες» πρωϊνές ώρες!!!  Η συμπαράστασή τους και η ψυχολογική υποστήριξη που πρόσφεραν απλόχερα στα κορίτσια μας, ήταν πολύτιμη!!!

 

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν κατά διαστήματα και καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγίου Στεφάνου.

 

Πολλά μπράβο στον coach και στα κορίτσια του για την προσπάθεια και τη νίκη.  

 

Οι αγώνες μας προς την ... «καταξίωση», συνεχίζονται πλέον από την 3η θέση της Βαθμολογίας της 1ης κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ, με το εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Βάρης.

 

Σας περιμένουμε όλους!!!

 

 

  Share on Facebook
  Share on Twitter
  Please reload

  Dimello_logo.png
  Design A.jpg
  WEB_KATAXORHSH.jpg

  Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

  ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

  © 2019 by Blue Falcons