Ακαδημίες volley: Πολύ Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση!!!

December 17, 2018

Σε ένα από τα μεγαλύτερα Χριστουγεννιάτικα Τουρνουά Μίνι-Βόλεϊ φιλοξενήθηκαν οι Ακαδημίες μας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

 

Τα 40 κορίτσια μας χωρισμένα σε 11 ομάδες σε 2 ηλικιακές ομάδες, επί 5 ώρες έπαιζαν, διασκέδαζαν και έκαναν πολλές καινούργιες φιλίες. Έδωσαν συνολικά 33 παιχνίδια(!) υπό τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, με διαιτητές τα .... Ξωτικά του Αη Βασίλη(!), απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες των σωματείων ΑΟΔ Μεταμόρφωσης, Γκράβας και Φοίβου Μελισσίων (συνολικά 200 παιδιά)!!! 


Στις απονομές ο σύλλογος μας τιμήθηκε από τους διοργανωτές για τη συμμετοχή του με αναμνηστικό δώρο που παρέδωσε στον εκπρόσωπο του συλλόγου μας, κ. Αντωνόπουλο Δημοσθένη, ο θρύλος του Ελληνικού Βόλεϊ και του Ολυμιακού ΣΦΠ, κ. Πόλυζος Στέφανος (Τεχνικός Δ/ντής ΑΟΔ Μεταμόρφωσης).

Παράλληλα οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε οι μικρές μας αθλήτριες να παραλάβουν επιπλέον ενός πολύ όμορφου αναμνηστικού διπλώματος και πολλά νόστιμα ... "γλυκίσματα"!

 

Συγχαρητήρια στην coach, κα Ψάρρη Ζωή και στα μικρά κορίτσια μας για την παρουσία τους!

Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια για την άψογη από κάθε πλευρά διοργάνωση!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

© 2019 by Blue Falcons