[ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ_3] – Προκρίσεις στη Β’ φάση!

April 10, 2019

Μεγάλη επιτυχία για τα δύο αγωνιστικά μας τμήματα, καθώς προκρίθηκαν στη Β’ φάση των πρωταθλημάτων τους! 

 

Ειδικότερα,
(α) οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ με απολογισμό 6 νίκες και 2 ήττες τερμάτισαν στη 2η θέση του Ζ’ Ομίλου, και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ (από τις 72 που συμμετείχαν φέτος), και,
(β) οι ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ_3 με απολογισμό 8 νίκες και 1 ήττα τερμάτισαν στη 2η θέση του Γ’ Ομίλου, και προκρίθηκαν στις 6 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ (από τις 31 που συμμετείχαν φέτος).

 

Οι επιτυχίες των κοριτσιών μας, ήρθαν σε μια χρονιά όπου η διοργανώτρια αρχή (ΕΣΠΑΑΑ) εισάκουσε το αίτημα (ετών) πολλών συλλόγων-μελών της, για τη διακριτή ηλικιακή συμμετοχή αθλητριών στα πρωταθλήματα των Παγκορασίδων (1,2 και 3), προκειμένου για την ισότιμη συμμετοχή και άμιλλα αυτών, αποφεύγοντας τις στρεβλώσεις των προηγούμενων ετών!

 

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τους προπονητές τους για την επιτυχία τους! 
O σύλλογός μας πλέον εισέρχεται, σταδιακά, σε ένα μικρό γκρουπ συλλόγων που πετυχαίνουν ταυτόχρονα προκρίσεις σε περισσότερες από μία ηλικιακές κατηγορίες Παγκορασίδων.

 

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη Β’ φάση, αγωνιζόμενες πάντα με τα ιδανικά που ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών πρεσβεύει στα 30 χρόνια λειτουργίας του… την ευγενή άμιλλα, τη δίψα για μάθηση, την ταπεινότητα, τον ενθουσιασμό, την υπομονή και την πολύ δουλειά!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Dimello_logo.png
Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

© 2019 by Blue Falcons