Ολοκλήρωση ενός ταξιδιού: Ευχαριστούμε Χρήστο!

May 21, 2019

 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών απευθύνει τις ειλικρινείς και εγκάρδιες ευχαριστίες του προς το Χρήστο Χανιώτη για την προσφορά του τα δύο αυτά χρόνια προς τον Σύλλογό μας.

 

Από τις 21 Ιουλίου 2017, όταν και ανακοινώθηκε η ένταξη στο δυναμικό της Ανδρικής Ομάδας, ο Χρήστος υπήρξε ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτες της αθλητικής οικογένειας μας. Η μεγάλη εμπειρία του στις υψηλότερες κατηγορίες του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αττικής, σε συνδυασμό με την ευσυνειδησία και την συνέπειά σε προπονήσεις και αγώνες ήταν πολύτιμη στη διαδρομή του Ανδρικού στη Β' ΕΣΚΑ.

 

Στην συλλογική μνήμη όλων μας μένουν οι δυνατές στιγμές αυτής της διετούς συνεργασίας, αποκορύφωμα της οποίας υπήρξε η είσοδος της Ανδρικής Ομάδας στα Playoffs ανόδου για την Α' ΕΣΚΑ την περίοδο 2017-2018 αλλά και η αντίστοιχη εξαιρετική πορεία του 1ου Γύρου της φετινής περιόδου πριν οι τραυματισμοί και οι απουσίες στοιχίσουν το δικαίωμα και στα φετινά Playoffs.

 

Ευχόμαστε στο Χρήστο μία συνέχεια στο πλούσιο αθλητικό του ταξίδι, σε όποιον επόμενο σταθμό επιλέξει. Ευχόμαστε να είναι στα παρκέ για πολλούς ακόμη αγώνες υψηλού επιπέδου με επιτυχίες και συγκινήσεις όπως το απίθανο buzzer beater που έδωσε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι το 2018 με την Άμιλλα Περιστερίου.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. και της Ανδρικής Ομάδας

 

Σταύρος Βελιώτης, Πρόεδρος

 

Άγγελος Τάσκος, Γενικός Αρχηγός

 

Ανδρέας Σκλαβούνος, Coach

 

Παναγιώτης Γαϊτανάκης, Captain

 

Ball is life!

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Dimello_logo.png
Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

© 2019 by Blue Falcons