Αλλαγή στο Δ.Σ.

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη τοποθέτηση που έγινε μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 22 Απριλίου, ο Σταύρος Βελιώτης ανακοίνωσε την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.


Η συνολική διαδρομή του για μία περίοδο 7,5+ ετών ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 με την ανάληψη της θέσης του Εφόρου του Ανδρικού Τμήματος. Στην συνέχεια την περίοδο 2016-2019 ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. και από το 2019 έως και σήμερα ήταν Α' Αντιπρόεδρος.


Σε αυτά τα χρόνια, ο Σταύρος αποτέλεσε μέρος μια μεγάλης προσπάθειας μίας ομάδας πολλών ανθρώπων για να μεγαλώσει ο Σύλλογος και να τεθούν οι ισχυρές βάσεις ανάπτυξης και επιτυχιών και στα δύο αθλήματα.


Ιδιαίτερη - και ξεχωριστή σε προσωπικό επίπεδο - στιγμή της διαδρομής αυτής ήταν η άνοδος του Ανδρικού από τη Δ' στην Β' ΕΣΚΑ.


Η συνεργασία του με όλα τα πρόσωπα που έκαναν πραγματικότητα την μετάβαση του Συλλόγου από το παρελθόν στο σήμερα, ήταν μία συνεργασία με προκλήσεις, ευχάριστες και δύσκολες στιγμές και αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές επιτυχίες. Με την ολοκλήρωση της παρουσίας του, το Δ.Σ. και η οικογένεια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών θέλει να ευχαριστήσει τον Σταύρο και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη νέα του ζωή στην Άνδρο.


Ο καιρός ίσως φέρει μία συνάντηση αθλητικών τμημάτων από τα Γλυκά Νερά και από την Άνδρο στο μέλλον καθώς είμαστε σίγουροι ότι και στον τόπο καταγωγής του θα θελήσει να βοηθήσει με την οργάνωση και τη διοίκηση.


Καλή συνέχεια!


Τη θέση του στο Δ.Σ. αναλαμβάνει, ως πρώτος αναπληρωματικός, ο Σταμάτης Λάμπρου, ο οποίος αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα σημαντικό στήριγμα στην λειτουργία του Συλλόγου και ειδικότερα του Τμήματος Πετοσφαίρισης.


Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον ορισμού νέου Α' Αντιπροέδρου.


Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γλυκών Νερών