ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ 30.11.2020

Αγαπητοί γονείς, μέλη, αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ. Γλυκών Νερών,


Σε συνέχεια των όσων ανακοινώθηκαν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου από τον Πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης του covid19, δημοσιεύθηκε προ ολίγου η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 4829/Β) με την οποία αναστέλλεται για την Περιφέρεια Αττικής κάθε αθλητική δραστηριότητα έως και τις 30 Νοεμβρίου 2020.


Συγκεκριμένα από σήμερα στις 06:00 έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου ισχύουν τα ακόλουθα:


1. Αναστολή δραστηριοτήτων αθλητικών εγκαταστάσεων


2. Αναστολή κάθε είδους αθλητικών δραστηριοτήτων μαζικού, εναλλακτικού, πνευματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα


3. Μόνο ατομική άσκηση και άθληση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους χωρίς προπονητή.


4. Εξαιρούνται των παραπάνω οριζομένων στα σημεία 1 έως 3 αγώνες και προπονήσεις ομάδων Super League 1 και Basket League, ευρωπαϊκοί αγώνες Champions League, Europa League, Euroleague, Basketball Champions League, Eurocup) καθώς και η λειτουργία ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο για ατομική χρήση στα ακόλουθα αθλήματα: αντισφαίριση, σκοποβολή, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα (με μονομελές πλήρωμα), κωπηλασία (με μονομελές πλήρωμα), κανόε καγιάκ (με μονομελές πλήρωμα), θαλάσσιο σκι, ποδηλασία, ποδηλασία, γκολφ, ιππασία, μηχανοκίνητος αθλητισμός και αθλήματα βουνού.


5. Εξαιρούνται των παραπάνω οριζομένων στα σημεία 1 έως 3, η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από αθλητές και αθλήτριες που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2021.


**** Ως εκ τούτου για το παραπάνω χρονικό διάστημα αναστέλλεται η χρήση κάθε αθλητικής εγκατάστασης (Κλειστό Γυμναστήριο 1ου Δημοτικού Σχολείου, Κλειστό Γυμναστήριο 1ου Λυκείου και Ανοικτό γήπεδο 1ου Λυκείου) και συνεπώς αναστέλλεται κάθε αγωνιστική και προπονητική δραστηριότητα των Ακαδημιών, των Τμημάτων Υποδομής και των Αγωνιστικών Τμημάτων του Γ.Σ. Γλυκών Νερών. ****


Οι προπονητές και προπονήτριες του Συλλόγου θα διατηρήσουν επικοινωνία με τα Τμήματα τους προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές, οδηγίες και κατευθύνσεις για την ατομική άσκηση, η οποία είναι και η μόνη μορφή άσκησης που επιτρέπεται.


[ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ] Το γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργήσει σήμερα κανονικά. Από αύριο και έως τις 30 Νοεμβρίου θα παραμείνει κλειστό.


Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου προϋποθέτει τη διευθέτηση κάθε μορφής οικονομικών υποχρεώσεων (παλαιότερες οφειλές, μηνιαίες συνδρομές Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, κόστος προμήθειας αθλητικού ρουχισμού, κόστος έκδοσης αγωνιστικών δελτίων basketball, κλπ.).


Η επικοινωνία με τη Γραμματεία του Συλλόγου για τις παραπάνω εκκρεμότητες θα γίνεται με email στο gysy.gln@gmail.com. Επίσης υπάρχει δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6909445358 (Άγγελος Τάσκος) και 6942496216 (Γιάννης Ηλιόπουλος).


Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες,


Η εξέλιξη του 2ου κύματος της πανδημίας και η επιδείνωση της κατάστασης που καταγράφεται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ είναι μία πραγματικότητα που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Ως Σύλλογος αισθανόμαστε περήφανοι για το υψηλότατο επίπεδο των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων που με πολύ επιτυχία εφαρμόσαμε από τις 25 Μαΐου έως και σήμερα. Με την διαρκή επικοινωνία με τον Τεχνικό Ασφαλείας, την υποστήριξη των Διασωστών για την ορθή εφαρμογή των μέτρων για τους αθλητικούς χώρους που μας έχουν παραχωρηθεί αλλά κυρίως με την εξαιρετική συνεργασία κάθε ενός από τους 350+ αθλητές και αθλήτριες, αποφύγαμε την ύπαρξη κρουσμάτων κατά την αθλητική δραστηριότητα 5,5 μηνών. Στην περίοδο αυτή δεν προέκυψε ακύρωση προπονήσεων, οι ομάδες μας συμμετείχαν σε 39 επίσημους και 25 φιλικούς αγώνες, ενώ διοργανώθηκε ένα υποδειγματικό - σε πανελλήνιο επίπεδο - πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης με 2 top coaches της Ελληνικής Basket League.


Στην παρούσα χρονική στιγμή συνιστούμε σε όλους να ακολουθούν τις νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ, με ψυχραιμία, σύνεση και τήρηση των απαραίτητων μέτρων πρόληψης και υγιεινής για την προστασία μας αλλά κυρίως για την προστασία των ευπαθών ομάδων.


Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους θεσμικούς φορείς και θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά την 1η Δεκεμβρίου.