ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έγινε προ ολίγου από το Τμήμα Αθλητικών Φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η αίτηση για την ένταξη του Γ.Σ. Γλυκών Νερών στο Μητρώο για τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης έχει γίνει αποδεκτή.


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών είναι λοιπόν επίσημα ένα από τα μόλις 15 αθλητικά σωματεία σε όλη την Ελλάδα που είναι εγγεγραμμένο στο Μ.Α.Φ. για τα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης και ένα από τα 250 αθλητικά σωματεία όλων των αθλημάτων που έγιναν αποδεκτά στο Μητρώο από το σύνολο των περίπου 5.500 που έχουν υποβάλει από τον Ιούνιο έως και τις 31 Οκτωβρίου αίτηση ένταξης!


Από τον ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η αίτηση πληρούσε όλα τα κριτήρια (Διοικητικά, Νομιμοποιητικά, Αγωνιστικά και Οικονομικά) που είχαν τεθεί από το Νόμο 4373/2016 και την Υπουργική Απόφαση 8282/2020.


Με την ολοκλήρωση της παρούσας διαδικασίας, ο Σύλλογος μπορεί να συμμετέχει νομίμως στις επικείμενες Αρχαιρεσίες των δύο Ομοσπονδιών (Ε.Ο.Κ. και Ε.Ο.ΠΕ.) ενώ είναι δικαιούχος της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης που έχει νομοθετηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Η διαφάνεια στην οικονομική λειτουργία του Συλλόγου, η άριστη συνεργασία με την προπονητική ομάδα και με τους εξωτερικούς συνεργάτες σε οικονομικά, φορολογικά και νομικά θέματα και η εμπιστοσύνη των γονέων αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία ως Διοίκηση πορευόμαστε με σεμνότητα για να παρέχουμε αθλητισμό υψηλού επιπέδου.