Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους!

Την παραμονή των Χριστουγέννων και μία εβδομάδα πριν το τέλος της χρονιάς, η Διοίκηση και όλοι όσοι αποτελούν την Αθλητική Οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021.


Tο πρωτοφανές και εξαιρετικά δύσκολο - λόγω της πανδημίας του covid19 - για όλη την ανθρωπότητα 2020 αφήνει πίσω του μεγάλες πληγές και αβεβαιότητες και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακόμη όμως και σε αυτή την τόσο δύσκολη χρονιά, υπήρξαν πολύ σημαντικά και όμορφα γεγονότα που έφεραν σε όλους χαμόγελα και ικανοποίηση.


  • Η διοργάνωση και η συμμετοχή της ομάδας Γυναικών σε ένα από τα καλύτερα Final 4 στο Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ τον Ιανουάριο.

  • Η εδραίωση και εξέλιξη της Ανδρικής ομάδας στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑ με ισχυρά θεμέλια αξιών και αγωνιστικών αρχών.

  • Η διεξαγωγή του All Star Basketball Day τον Φεβρουάριο.

  • Η αήττητη πορεία και η άνοδος στη Β ΕΣΚΑ της ομάδας Παίδων τον Μάιο.

  • Η φιλοξενία δύο κορυφαίων προπονητών Basket League στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης BEST 20/20 τον Ιούλιο.

  • Το εξαιρετικό και αήττητο ξεκίνημα των Παίδων στη Β Κατηγορία και η επιτυχημένη συμμετοχή των Εφήβων, Κορασίδων, Παμπαίδων B, Παγκορασίδων και Μίνι στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα, ο ενθουσιασμός και η σκληρή δουλειά των Προμίνι και Τζούνιορ και οι γεμάτες με μικρές παιδικές φατσούλες προπονήσεις των τμημάτων Baby σε basket και volley, για όλη την αθλητική δραστηριότητα του διμήνου Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου.

Η ακύρωση των δύο μοναδικών εμπειριών συμμετοχής σε διεθνείς διοργανώσεις ομάδων μας (United World Games για τις Κορασίδες στο Klagenfurt της Αυστρίας και Intersport Youth Basketball Festival για τους Παίδες στο Kaposvar της Ουγγαρίας ήταν δύο σημαντικές απώλειες για το 2020 λόγω της πανδημίας τις οποίες θα προσπαθήσουμε να τις αναπληρώσουμε στα επόμενα χρόνια.


Νιώθουμε επίσης, με σεμνότητα, ικανοποίηση για το ότι διαχειριστήκαμε την πολύ μεγάλη ευθύνη της απαρέγκλιτης τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων του COVID19 (όχι μόνο της Γ.Γ.Α. ή των οικείων Ομοσπονδιών, αλλά και των ειδικότερων πρωτοκόλλων που διαμορφώσαμε σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας) και προσφέραμε ένα αίσθημα ασφάλειας από τις 25 Μαϊου έως και τις 2 Νοεμβρίου σε αθλητές, αθλήτριες, γονείς, φιλοξενούμενους, διαιτητές, συνεργάτες και γενικά σε κάθε ένα πρόσωπο που πέρασε τις πόρτες του Γαλατικού μας χωριού.


Για όλα τα παραπάνω και για πολλά ακόμη, είμαστε αισιόδοξοι για το 2021 και ελπίζουμε και πιστεύουμε οι συνθήκες να επιτρέψουν σύντομα την ταχεία και ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.


Χρόνια Πολλά, Αισιόδοξα, Ευτυχισμένα, Δημιουργικά σε όλους!


Γλυκά Νερά!