Νέος Γενικός Γραμματέας Ε.Σ.Κ.Α. ο Άγγελος Τάσκος

Η αθλητική οικογένεια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Άγγελο Τάσκο για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Κ.Α. για την περίοδο 2021-2025 και την ανάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα στο νέο Συμβούλιο όπως αυτό συγκροτήθηκε σε Σώμα κατά την συνεδρίαση της 05.07.2021.


Η μεγάλη αγάπη του Άγγελου για την ερασιτεχνική καλαθοσφαίριση, η πολυετής εμπειρία του και η διάθεση για προσφορά σε όλη την μπασκετική αθλητική κοινότητα των Μεσογείων και συνολικά των 180 Σωματείων της Ένωσης, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για μία παραγωγική θητεία σε ένα ριζικά ανανεωμένο Συμβούλιο το οποίο φέρει την σφραγίδα της πρωτοβουλίας του Δώσε Πάσα και των μεγάλων αλλαγών που προτείνει ο Βαγγέλης Λιόλιος.


Ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου Συμβουλίου της Ένωσης και ευελπιστούμε σε μία θητεία που θα συντελέσει στην επιστροφή του basketball σε ένα υψηλότερο επίπεδο οργάνωσης, διαφάνειας, επικοινωνίας και προοπτικής.


Συγχαρητήρια Άγγελε!