Πρώτη ήττα στη Νέα Μάκρη

Την πρώτη ήττα γνώρισε το Παιδικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την ομάδα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης, από την οποία ηττήθηκε με 63-40.

Η ομάδα της Νέας Μάκρης είχε το προβάδισμα από το πρώτο λεπτό. Εκμεταλλευόμενη το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας μας, προηγήθηκε με 12-2 πριν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο. Με μία πολύ καλή αμυντική αντίδραση η διαφορά έκλεισε σταδιακά στους 3 πόντους αλλά η μεγάλη αστοχία στις βολές και κάποιες βιαστικές επιλογές στην επίθεση οδήγησαν σε αποτέλεσμα ημιχρόνου 27-18 υπέρ του γηπεδούχου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική σε αιφνιδιασμούς και η διαφορά έκλεισε στο 42-35, αφήνοντας ελπίδες για κάτι ακόμη καλύτερο.

Με το ξεκίνημα όμως του τέταρτου δεκαλέπτου, ,η ομάδα της Νέας Μάκρης κυριάρχησε απόλυτα και με ένα επιμέρους σκορ 17-0 καθάρισε το παιχνίδι.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν - σε μία έδρα ιδιαίτερα φασαριόζικη με φιλάθλους, συνθήματα και κόρνες - μέχρι το τέλος παρά τις σοβαρές απουσίες βασικών παικτών.

Διακύμανση: 8-14, 18-27, 35-42, 40-63

Γ.Σ. Γλυκών Νερών (Κατσαμπέκης): Τσουκνίδας 2, Αυδής 5 (1), Καλέσι 10, Πόλος, Μπελαδάκης 9 (1), Καϊμάκης 2, Σγουρός, Σαμαράς 3 (1), Βρακατσέλης 9, Μερκάι, Σκουτέρης Ανδρ.