Με 3/3 νίκες ξεκίνησαν τα Τμήματα Volley

Παντού ΝΙΚΕΣ στα αγωνιστικά μας τμήματα!

Εάν ισχύει η παροιμία "η καλή μέρα από το πρωϊ φαίνεται", τότε η αισιοδοξία μας για το μέλλον των αγωνιστικών μας τμημάτων στη φετινή περίοδο μεγαλώνει ακόμη περισσότερο!

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, οι αθλήτριες των τμημάτων Κορασίδων, Κορασίδων-2 και Γυναικών πέτυχαν στα τρία παιχνίδια του διημέρου 8 και 9 Οκτωβρίου ισάριθμες νίκες. Φυσικά τα πρωταθλήματα έχουν πολύ «δρόμο» μπροστά τους. Εντούτοις, η αρχή ήταν σημαντική για την ψυχολογία Νικητή που «χτίζεται» σταδιακά με υπομονή και συστηματική δουλειά τα τελευταία χρόνια στο σύλλογό μας.

Καλή συνέχεια σε όλα τα τμήματά μας.

Τα αποτελέσματα :

Κορασίδες : Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : 3-0

Πολύ καλή απόδοση, η οποία συνοδεύτηκε από μία «καθαρή» νίκη 3–0 σετ για τα κορίτσια του τμήματος Κορασίδων μας. Ένα τμήμα για το οποίο οι στόχοι και οι φιλοδοξίες όσον αφορά την πορεία στη φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως ψηλά, καθώς το τμήμα αποτελείται από έμπειρες αθλήτριες (τα προηγούμενα 4 έτη έχουν επιτύχει αντίστοιχα 4 προκρίσεις στη Β’ Φάση των πρωταθλημάτων τους και στο 1Ο group δυναμικότητας), οι οποίες στη πλειoψηφία τους βρίσκονται ηλικιακά στο τελευταίο έτος συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα Κορασίδων.

Αναλυτικά για το παιχνίδι :

Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ : 3-0 (25-16 ,25-8 , 25-14 )

Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν από την αρχή δυναμικά και είχαν την πρωτοβουλία στο σκορ καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δόθηκε η ευκαιρία στην προπονήτριά μας, κα. Βέλλου Θάλεια, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλά κορίτσια της ομάδας μας, χωρίς αυτό να επηρεάσει τόσο το αποτέλεσμα όσο και την καλή μας απόδοση συνολικά.

Κορασίδες 2 : Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Δ.Α.Σ. ΑΡΑΦΗΝ : 3-1

Δυνατή και γεμάτη ανατροπές ήταν η πρώτη αγωνιστική για την ομάδα των Κορασίδων-2 του συλλόγου μας.

Το συγκεκριμένο τμήμα αποτελείται από αθλήτριες που όλες τους ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία των Παγκορασίδων, προπονούνται μαζί από το 2011, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριάς μας, κας. Ψάρρη Ζωής, και έχουν φέρει τον σύλλογο μας για πρώτη φορά στην ιστορία του στην 4η θέση του final-4 Παγκορασίδων 3 το 2014.

Το πρωτάθλημα αυτό (Κορασίδες-2) αποτελεί για το τμήμα "πρωτάθλημα προετοιμασίας" για εκείνο των Παγκορασίδων που θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο, στο οποίο ευελπιστούμε τα κορίτσια μας να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τον σύλλογό μας ξανά ψηλά!!

Αναλυτικά για το παιχνίδι :Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – Δ.Α.Σ. ΑΡΑΦΗΝ : 3-1 (20-25, 25-23, 25-12, 25-17)

Όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Δ.Α.Σ. Αραφήν κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!!

Αν και το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν αρκετά αγχωμένο και η ομάδα μας έχασε το 1ο σετ με σκορ 20-25, οι αθλήτριες μας κατάφεραν παίζοντας πολύ καλή άμυνα, εκτελώντας επιτυχημένα σέρβις και δρώντας αποτελεσματικά στα κρίσιμα σημεία, να πάρουν τα επόμενα 3 σετ και κατά συνέπεια τη νίκη!!

Μπράβο στα κορίτσια μας για την πολύ καλή απόδοση, αλλά και ένα μεγάλο μπράβο και στην "εξέδρα" μας για τον παλμό που μας έδωσε και μας δίνει όλα αυτά τα χρόνια!!!

Γυναίκες (1ος Γύρος Κυπέλλου): Ο.Π.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ : 1 – 3

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, με ένταση, διαμαρτυρίες, νεύρα και πάθος, με πολύ και αρκετά εκδηλωτικό κόσμο στις εξέδρες, εξελίχθηκε ο εκτός έδρας αγώνας των Γυναικών μας στη Χαλκίδα, στα πλαίσια του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γυναικών. Οι αθλήτριες μας κατάφεραν να κερδίσουν με 1-3 σετ (24-26, 25-19, 23-25, 23-25), μία ομάδα από την οποία να θυμίσουμε πέρσι είχαμε ηττηθεί δύο φορές (τόσο εντός όσο και εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα της 1ης Τοπικής κατηγορίας Γυναικών.

Η ατμόσφαιρα, αν και ...«εχθρική» για εμάς, ήταν εξαιρετική και σε φίλαθλα πάντοτε πλαίσια. Οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας της Χαλκίδας είχαν δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα και έδιναν εξαιρετική ώθηση στην νεανική ομάδα τους. Μπράβο!!!

Συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση!