Εύκολη νίκη για το Παιδικό!

Για την 7η αγωνιστική, η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας το Γ.Σ. Κερατέας. Η ομάδας μας από το πρώτο λεπτό ξεκίνησε δυνατά και με όπλο την άμυνα έχτισε νωρίς μία διαφορά. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 17-10, όμως στο δεύτερο, η ομάδα της Κερατέας εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες και με ορισμένα μακρυνά σουτ πλησίασε περισσότερο, προτού μία νέα αντίδραση των παιδιών έφερε το ημίχρονο στο 32-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με γρήγορους αιφνιδιασμούς, η διαφορά άνοιξε και έφτασε τους 20 πόντους. Ίδια εικόνα και στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν και πήραν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά.

Οι επόμενοι δύο αγώνες με τους οποίους θα κλείσει ο πρώτος γύρος είναι μεγάλου βαθμού δυσκολίας. Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την αήττητη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων, ενώ την μεθεπόμενη εντός έδρας τη δυνατή ομάδα του Αργοναύτη Τριγλίας.

Διακύμανση: 17-10, 32-24, 52-32, 66-42

Γ.Σ. Γλυκών Νερών (Κατσαμπέκης): Τσουκνίδας 14 (1), Αυδής 2, Καλέσι 9, Πόλος, Άννινος 7 (1), Μπελαδάκης 8, Καϊμάκης, Αδαμόπουλος 14, Βρακατσέλης 10, Χόνδρος 2, Τάσκος