Κορασίδες : Μία ακόμη νίκη με κέρδος τις... «νέες» παρουσίες !


Ακόμη μία νίκη για την ομάδα των Κορασίδων μας, η οποία το Σάββατο κέρδισε με 3-1 σετ(25-10, 25-10, 23-25, 25-22) την Α.Ε. Αγίας Παρασκευής. Τα κορίτσια μας πλέον «φιγουράρουν» στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου τους, έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό τη συμμετοχή τους στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος, στο 1o group δυναμικότητας (θέσεις 1-24).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα κορίτσια μας να προηγούνται «εύκολα» με 2-0 σετ, και την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να αντιδρά και να κερδίζει το 3ο σετ μειώνοντας σε 2-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι «ζωντάνεψε» αλλά η ομάδα μας, παρά τη μαζική συμμετοχή κοριτσιών με μικρότερη εμπειρία αγώνων που επέλεξε να παρατάξει και πολύ σωστά να επιμείνει μέχρι το τέλος του σετ η coach μας κα. Βέλου Θάλεια, κατάφερε να το κερδίσει!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας. Στις «εμπειρότερες» για τη βοήθεια και τη στήριξη που πρόσφεραν στις .... «νέες». Αλλά και στις ... «νέες», οι οποίες φέτος προωθήθηκαν στο τμήμα Κορασίδων και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, παρά τη μικρή τους εμπειρία σε αγώνες!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά κορίτσια!

......................................................

Η επόμενη 6η αγωνιστική : ΑΟ "Ίσιδα - Δίας" Νέας Μάκρης - Γ.Σ. Γλυκών Νερών

Κυριακή 13/11/16, ώρα 19:00

Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Μάκρης (Διεύθυνση: Λεωφ. Μαραθώνος 196 (Εντός Πρώην Αμερικάνικης Βάσης))

Όλοι κοντά στα κορίτσια μας.