Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών στο 1ο Junior NBA Tournament στην Ελλάδα!

Σε μία πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία του Συλλόγου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών έλαβε πρόσκληση και θα συμμετάσχει στο 1ο Junior NBA Tournament που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι η πρώτη φορά που η διοργάνωση αυτή έρχεται στην Ελλάδα. Ήδη πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπως Αγγλία, Καναδάς, κλπ.

Στη διοργάνωση έλαβαν πρόσκληση 30 ομάδες από την Ε.Σ.Κ.Α. οι οποίες θα συμμετέχουν στο Junior NBA Αττικής και 30 ομάδες από την Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α. οι οποίες θα συμμετέχουν στο Junior NBA Νότιας Αττικής.

Το Junior NBA είναι μία διοργάνωση όπου η κάθε ομάδα κληρώνεται και αντιπροσωπεύει μία αντίστοιχη του NBA. Υπάρχει διαχωρισμός των ομάδων σε 2 Περιφέρειες (Ανατολή και Δύση) και σε 3 Κατηγορίες (Ατλαντικού, Κεντρική και Νοτιοανατολική για την Ανατολή και Βορειοδυτική, Ειρηνικού και Νοτιοδυτική για τη Δύση). Τo NBA υποστηρίζει τη διοργάνωση με χορηγία αθλητικού υλικού και δίνει στα παιδιά ηλικίας 10-12 ετών μία ευκαιρία συμμετοχής σε ένα πολύ ξεχωριστό πρωτάθλημα.

Ο Σύλλογός μας, μετά από την κλήρωση που έγινε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, θα αγωνιστεί με τα χρώματα των Dallas Mavericks στην Κεντροδυτική Κατηγορία. Στην ίδια Κατηγορία οι υπόλοιπες ομάδες είναι:

Άμιλλα Περιστερίου - Houston Rockets

Κ.Ο. Χολαργού - Memphis Grizzlies

PAO BC Academy 'Diamantidis' - New Orleans Pelicans

Γ.Σ. Κορωπίου - San Antonio Spurs

Αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό και διοικητικό team του Συλλόγου για την επιτυχία αυτή!