Εντυπωσιακή παρουσία του Συλλόγου μας στο παιχνίδι Α1 ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 170 γονείς και παιδιά όλων των ηλικιών του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι για την Α1 Basket League ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Γενικός Αρχηγός Άγγελος Τάσκος, ο προπονητής Άρης Κατσαμπέκης και ο Ειδικός Γραμματέας Γιάννης Ηλιόπουλος.

Η ενέργεια αυτή είχε γίνει σε συμφωνία με το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΑΕΚ καθώς χορηγήθηκαν δωρεάν προσκλήσεις και ο Σύλλογος μας είχε στην αποκλειστική του διάθεση μία ολόκληρη κερκίδα!

Σε συνεργασία με το προπονητικό team της ΑΕΚ και ειδικότερα με τον assistant coach Σωτήρη Μανωλόπουλο, ήλθαν στην κερκίδα μας και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά οι παίκτες της ΑΕΚ Michael Dixon, Nikola Ivanovic, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Randall Falker οι οποίοι ήταν στην αποστολή του αγώνα καθώς και οι διεθνείς Κώστας Βασιλειάδης και Δημήτρης Μαυροειδής που ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Η εμπειρία του Ολυμπιακού Σταδίου, η φωτογράφηση με τους παίκτες, η παρακολούθηση του αγώνα κυριολεκτικά σχεδόν μέσα στο παρκέ, ήταν μοναδική για τα παιδιά. Ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή ήταν η ομαδική πανηγυρική κραυγή παιδιών και μεγάλων 1-2-3- ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ που ακούστηκε δυνατά!

Φωτογραφίες και video έχουν αναρτηθεί στο Google Drive.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την ανταπόκριση στην ενέργεια αυτή και την εξαιρετική συνεργασία καθώς ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Σύλλογός μας, έχοντας αναπτύξει εξαιρετική επικοινωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ, προγραμματίζει και επόμενες ενέργειες καθώς η συνεργασία με μεγάλα clubs δίνει ιδιαίτερα σημαντικές ευκαιρίες προβολής και αναγνώρισης της δουλειάς που γίνεται στα Γλυκά Νερά.