Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Junior ΠΡΟΜΙΝΙ ΜΙΝΙ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τα μικρά αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, και παράλληλα ακολουθούν σε πολύ δυνατούς ρυθμούς και με μεγάλη όρεξη το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Οι μικρότεροι μπασκετμπολίστες μας!! το τμήμα Junior της ομάδας με παιδιά γεννημένα το 2006 & 2007 έχουν δώσει ήδη 14!!! φιλικούς αγώνες από την αρχή της σεζόν, με ομάδες όπως τα Μελίσσια BC, το Κολέγιο Ντερή, ο ΑΟ Γαλατσίου, ο Χολαργός ΑΟ, κ.α. και συνεχίζουν, αυτό το Σαββατοκύριακο 4&5/2/2017 με αντιπάλους τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΟ στο ΟΑΚΑ και το ΑΟΚ Χαλανδρίου στο κλειστό των Γλυκών Νερών, εν αναμονή της έναρξης του 1ου τουρνουά Junior της ΕΣΚΑ!!. Παράλληλα ο προπονητής τους, δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά στο τουρνουά ΠΡΟΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους.

Το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ αντίστοιχα, συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο τουρνουά της ΕΣΚΑ. Μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκετε στην 1η θέση του 7ου ομίλου με ρεκόρ 7 νίκες & 0 ήττες. Τα παιδιά προπονούνται με αμείωτους ρυθμούς, και παράλληλα δίνουν φιλικά παιχνίδια και πλαισιώνουν το τμήμα ΜΙΝΙ στους αγώνες για το τουρνουά του "ΠΛΑΤΩΝΑ" όπου συμμετέχουμε για 3η χρονιά.

Πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή 29/1/2017 και για το τμήμα ΜΙΝΙ στο αντίστοιχο τουρνουά της ΕΣΚΑ. Με αντίπαλο την ομάδα του ΚΡΟΝΟΥ ΓΕΡΑΚΑ τα παιδιά ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους νικώντας με σκορ 46~38.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε και η 1 φάση του 1ου JR. NBA PANATHINAIKOS LEAGUE που βρίσκει την ομάδας μας 2η σε ισοβαθμία με τον 1ο στη WEST Conference. Στο τουρνουά μετέχουν 30 ομάδες και στην επόμενη φάση περνούν οι 8 πρώτες κάθε περιφέρειας (Conference).

Παράλληλα συνεχίζονται και οι αγώνες για το τουρνουά του "ΠΛΑΤΩΝΑ".

Ευχαριστούμε θερμά τα εκπαιδευτήρια "Ο Πλάτων" και τον PAO BC Academy για την τιμή που μας κάνουν και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Μέσα από τη συμμετοχή μας στα τουρνουά, και με τα πολλά φιλικά παιχνίδια, θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας αθλητές, να παίξουν και να διασκεδάσουν παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες τόσο αγωνιστικές όσο και κοινωνικές.

Είναι εξόχως ενθαρρυντικό για τον σύλλογο και τους προπονητές μας, το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι γονείς εμπιστεύονται τον ΓΣ Γλυκών Νερών για την άθληση των παιδιών τους.