Κοπή πίτας 2017

Σε ένα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο, παρουσία αθλητών από όλα τα Τμήματα Volley και Basket καθώς και πολλών γονέων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το Σάββατο 29 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών.


Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ταυτόχρονα για τα δύο Τμήματα και για όλες τις ομάδες, από τις Ακαδημίες, μέχρι τις ομάδες Γυναικών και Ανδρών, παρουσία όλων των μελών του Συμβουλίου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιανίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης, η Κα Μαρία Γρηγορίου Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Γλυκών Νερών, και η Δημοτική Σύμβουλος Ματίνα Κατρακάζα. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Θανάσης, ενώ μεταφέρθηκε και το ευχετήριο μήνυμα του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Παναγιώτη Μάρη.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ένας απολογισμός της παρελθούσης αθλητικής χρονιάς 2015-2016 αλλά και της τρέχουσας 2016-2017 από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Βελιώτη, τους Γενικούς Αρχηγούς των Τμημάτων κ.κ. Σοφία Πική και Άγγελο Τάσκο καθώς και από τον Προπονητή της Γυναικείας Ομάδας κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου. Ο στόχος των ομιλιών αυτών ήταν η πλήρης ενημέρωση όλων των μελών του Συλλόγου αλλά και των γονέων για τις μικρές και μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου μας, τα προβλήματα και τους χειρισμούς που έχουν γίνει για την επίλυσή τους και βεβαίως τις προοπτικές για το 2017.


Σημαντική ήταν η ομιλία του κ. Βαγιωνάκη σχετικά με το πολυαναμενόμενο έργο της τοποθέτησης ξύλινου παρκέ προδιαγραφών FIBA και το χρονοδιάγραμμά του καθώς και στην προμήθεια ενός νέου σύγχρονου ηλεκτρονικού πίνακα.


Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους Χορηγούς του Συλλόγου, οι οποίοι υποστηρίζουν ουσιαστικά σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία τις δράσεις και τις ανάγκες των αθλητών.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τα τρια Τμήματα που διακρίθηκαν την περίοδο 2015-2016 με προκρίσεις. Αυτά ήταν οι Κορασίδες του Volley, το Προμίνι και το Παιδικό του Basket. Όλα τα παιδιά των Ομάδων αυτών είναι άξια συγχαρητηρίων, χωρίς αυτό να μειώνει καθόλου την μεγάλη προσπάθεια, τη διάθεση αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει και τα υπόλοιπα 14 τμήματα του Συλλόγου.


Οι επευφημίες των παρισταμένων και το ειλικρινές χειροκρότημα ήταν μεγάλο για τις Προπονήτριες και τους Προπονητές όλων των Τμημάτων μας. Η δική τους καθοδήγηση, η σκληρή εργασία με προσωπικό παράδειγμα, αλλά και το ήθος τους αποτελούν βασικές αξίες για ένα Γυμναστικό Σύλλογο που χτίζει το μέλλον του σε γερά θεμέλια. Άλλωστε, η επιτυχία δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά η υγιής ανάπτυξη των αθλητικών δεξιοτήτων, η διαμόρφωση ισχυρών χαρακτήρων και η αγάπη των παιδιών για τα δύο αθλήματα από πολύ μικρή ηλικία.


Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εορταστική μας αυτή εκδήλωση και ευχόμαστε Καλή Χρονιά!