Με νίκες προχώρησαν ΜΙΝΙ-ΠΡΟΜΙΝΙ


Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα ΜΙΝΙ του Συλλόγου στο τουρνουά της ΕΣΚΑ. Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με αντιπάλους την ομάδα του Κρόνου Γέρακα εντός έδρας με σκορ 46~38, και με την ομάδα του "Αργοναύτη" Ραφήνας εκτός έδρας με σκορ 28~32. Δυο δυνατά παιχνίδια με 2 πολύ καλές ομάδες, τις 2 πρώτες αγωνιστικές επιφύλαξε η κλήρωση για τον 13ο όμιλο του τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΣΚΑ, οπού η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά το προπονητή και τον έφορό τους, και ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια!!.

Το αήττητο σερί του συνέχισε και το τμήμα ΠΡΟΜΙΝΙ στον 7ο όμιλο του τουρνουά της ΕΣΚΑ. Με αντίπαλο την ομάδα του ΟΚΑ Μεσογείων πραγματοποίησε την 8η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκετε στην 1η θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Το επιμέρους σκορ ήταν 33~50 και για ένα ακόμη παιχνίδι ο coach έδωσε πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και στα μικρότερα σε ηλικία παιδιά της ομάδας, γεννημένα το 2006 & 2007. Είναι πολύ σημαντικό για τους μικρότερους αθλητές μας να παίρνουν εμπειρίες και εικόνες σε αυτή την ηλικία παίζοντας πολλά παιχνίδια. Πολλά συγχαρητήρια και στα παιδιά του ΠΡΟΜΙΝΙ το προπονητή και την έφορο τους, και ευχόμαστε ανάλογο finish στην Α’ Φάση του τουρνουά και ανάλογη συνέχεια στην επόμενη φάση!

Πολύ σημαντική επίσης η παρουσία γονέων και φίλων των ομάδων μας στις κερκίδες τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη συμπαράσταση!