Τμήμα Γυναικών: Μπράβο κορίτσια!!!


Ολοκληρώθηκε τη περασμένη Δευτέρα ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά για το τμήμα Γυναικών μας. Στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα στη Βάρη, η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Τοπική ομάδα!

Ετήσιος απολογισμός 13 νίκες – 9 ήττες, 48 σετ υπέρ – 40 σετ κατά, και 37 βαθμοί! Απολογισμός Ρεκόρ για το σύλλογο μας στις συμμετοχές του στην 1η Τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΑΑΑ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Βασικός στόχος της ομάδας ήταν η Παραμονή στην 1η Τοπική κατηγορία, λόγω: i/των πολλών αλλαγών βασικών αθλητριών στη φετινή ομάδα μας, ii/του ανταγωνιστικότερου, σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, φετινού πρωταθλήματος και iii/των πολλών ομάδων που τελικά υποβιβάζονται (συνολικά 5 από τις 12!), μόνο ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε από την πορεία, τη προσπάθεια και τα αποτελέσματα των κοριτσιών μας. Η ομάδα μας όχι μόνο κατάφερε να πετύχει με σχετική «ευκολία» το βασικό στόχο της, αλλά διεκδικούσε επιπλέον μέχρι και 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, την «είσοδo» στην πρώτη 4άδα και τη συμμετοχή στα play off ανόδου για τη Β’ Εθνική κατηγορία!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχημένης πορείας!!!

Τα κορίτσια μας πλέον «απολαμβάνουν» μία εβδομάδα ρεπό το οποίο έδωσε ο Coach και ξεκινούν προπονήσεις τη Μ.Δευτέρα 10/4, με στόχο την προετοιμασία και τη «δημιουργία» μίας ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία θα εκπροσωπήσει και πάλι επάξια το σύλλογο μας στο επόμενο πρωτάθλημα 1ης Τοπικής κατγορίας γυναικών ΕΣΠΑΑΑ περιόδου 2017-2018. Πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται εξαρχής ακόμη πιο «δυνατό», ακόμη πιο «δύσκολο», εξαιτίας των 5 ομάδων που υποβιβάστηκαν φέτος από τη Β’ Εθνική κατηγορία!

.............................................................................................................

Η Τελική Βαθμολογία της 1ης Τοπικής κατηγορίας Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, περιόδου 2016-2017, διαμορφώθηκε:

Θέση.______Ομάδα______Βαθμοί

1 __ΑΣ Νίκη Αμαρουσίου __54

2 __ΑΣ Τυφών __52

3 __ ΓΣ Κορωπίου __48

4 __ΓΣ Απόλλων ___47

.............................................................

5__ΓΣ Απόλλων Αγίου Δημητρίου__40

6__ΓΣ Γλυκών Νερών__37

7__ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς"__31

.............................................................

8__ΟΠΕ Χαλκίδας__29

9__ΑΟ Καρέα __26

10_ΑΣ Σχολή Μωραϊτη__15

11_ ΟΦ Γέρακας __9

12_ΑΟ Νηαρ Ηστ__8