*** ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ*** NBA & Euroleague Bracket Challenge!

*** Αλλαγή προθεσμίας υποβολής: Λόγω των αργιών που συνέπεσαν με την έναρξη των αγώνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να στείλουν έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου τις προβλέψεις για το NBA. Όσοι έχουν ήδη στείλει μπορούν εάν θέλουν να διορθώσουν τις προβλέψεις τους.***

Με την ευκαιρία της έναρξης των playoffs στις μεγάλες διοργανώσεις που ξεκινούν στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει με τις προβλέψεις του για τον τελικό νικητή!

Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής (σε μορφή pdf ή powerpoint) και συμπληρώστε τις προβλέψεις σας (είτε απευθείας στο αρχείο powerpoint και αποστολή στο email ή σε εκτύπωση, χειρόγραφη συμπλήρωση του pdf και μετά αποστολή στο email ή στο email αναγράφοντας την κάθε πρόβλεψή σας).

Οι συμμετοχές θα πρέπει να υποβληθούν:

α) για όσους λάβουν μέρος στο NBA Bracket Challenge έως τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

β) για όσους λάβουν μέρος μόνο στο Euroleague Bracket Challenge έως την Τρίτη 18 Απριλίου στις 19:00, ώρα έναρξης των πρώτων αγώνων για τα playoffs της Euroleague (Ολυμπιακός - Efes και Παναθηναϊκός - Fenerbahce).

Οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν με email στο gysy.gln@gmail.com , με το ονοματεπώνυμό σας.

Για τους νικητές των διαγωνισμών θα υπάρξουν δώρα από τα επίσημα καταστήματα NBA STORE.EU και EUROLEAGUE STORE.

Για το διαγωνισμό αυτό μπορείτε να ενημερώσετε και άλλους φίλους, γονείς και παιδιά εφόσον ο κάθε συμμετέχων είναι μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών.

Καλή διασκέδαση!