ΦΤΙΑΞΕ την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ και ΈΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ !!!!


1ο Τουρνουά ΜΙΝΙ Βόλεϊ 3Χ3 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυκών Νερών, υπό την αιγίδα και σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών, συνδιοργανώνει το “1ο Τουρνουά 3 on 3 ΜΙΝΙ Βόλεϊ Δημοτικών Σχολείων Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών”, το Σάββατο 27 Mαϊου 2017, ώρα 09:30 πμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών (1ο Δημοτικό Σχολείο - Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 40-44 και Κοραή). Το Τουρνουά απευθύνεται μόνο σε κορίτσια Α' έως ΣΤ' Δημοτικού, τα οποία χωρισμένα ανάλογα με την τάξη φοίτησης θα αγωνιστούν σε παιχνίδια ΜΙΝΙ βόλεϊ 3Χ3. Σε κάθε συμμετέχουσα ομάδα θα «παρέχεται» μία προπονήτρια του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, η οποία θα «κατευθύνει» τα κορίτσια σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Επίσης όλες οι μαθήτριες που θα συμμετέχουν και επιθυμούν ακολούθως να ασχοληθούν για «πρώτη» φορά με το άθλημα του βόλεϊ, «κερδίζουν» ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση προπονήσεων μέχρι το τέλος της φετινής αθλητικής περιόδου. Μετάλλια και αναμνηστικά Διπλώματα συμμετοχής θα απονεμηθούν σε όλες τις μαθήτριες!

Δηλώσεις Συμμετοχής αναζητήστε από τους Γυμναστές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παιανίας - Γλυκών Νερών, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη και ανιδιοτελή συνεισφορά τους.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 27 Mαϊου 2017, ώρα 09:30 πμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών (1ο Δημοτικό Σχολείο - Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 40-44 και Κοραή). Σας περιμένουμε όλες να παίξουμε και κυρίως να διασκεδάσουμε !!!