Σας ευχαριστούμε κορίτσια!


Ο Γ.Σ. ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ανακοινώνει την αποχώρηση των αθλητριών Βάρδα Νικολέττα, Λάϊου Χριστιάννα, Νταλαμπίρα Εύη και Παρασκευή Διαλεκτή, από το Γυναικείο τμήμα volley του συλλόγου μας.

Η Χριστιάννα αναμένοντας τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων και την πιθανή (δεν της το ευχόμαστε) μετακόμιση της για σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, έπρεπε να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανηκε (ΑΟ Παλλήνη) ώστε να έχει δικαίωμα μεταγραφής σε ομάδα της περιοχής της Θεσσαλίας λόγω μετοίκησης για σπουδές. Στον μόλις ένα χρόνο που ήταν κοντά μας, πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. (Η ομάδα αποφάσισε να της «χαρίσει» την αγαπημένη της, για το ζέσταμα, μπάλα!!!)

Η Διαλεκτή, ένα ακόμη «αγαπημένο» μας παιδί, αποχωρεί για να συνεχίσει το volley σε ομάδα της περιοχής διαμονής της, καθώς η σχεδόν σε καθημερινή βάση τα 3 χρόνια που είναι μαζί μας, «μεγάλη» απόσταση που κάλυπτε από το Αιγάλεω, για να συμμετέχει σε προπονήσεις και αγώνες, την είχε κουράσει αρκετά! Την περίοδο 2016-2017 η Διαλεκτή έκανε την καλύτερη χρονιά της και «ερχόμενη» συνήθως από τον πάγκο, βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας στα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Η Νικόλ, είχε ήδη αποχωρήσει νωρίτερα, πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς προσωπικοί λόγοι που δεν της επέτρεπαν να είναι συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, την «υποχρέωσαν» να λάβει τη δύσκολη απόφαση της απόσυρσης από την ενεργό δράση. Ένα «Παιδί» με υπέροχο χαρακτήρα και σημαντική προσφορά στις επιτυχίες των τελευταίων ετών.

Αφήσαμε για το τέλος την Εύη, η οποία αποφάσισε να ...«κρεμάσει τα παπούτσια της» (Ελπίζουμε προσωρινά!).. Η Εύη, Αρχηγός της ομάδας, αποτελεί τη σύγχρονη ιστορία του γυναικείου βόλεϊ στα Γλυκά Νερά. Αθλήτρια του συλλόγου από 10 ετών, με συνεχή παρουσία σε όλα τα τμήματα (αναπτυξιακά και γυναικών). Ήταν πάντοτε εκεί, στα «κάτω» αλλά και στα «πάνω» του συλλόγου, συνήθως αγχωμένη αλλά και χαμογελαστή. Ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα, στα ....«πάνω» του γυναικείου μας τμήματος (2 άνοδοι), αγωνιζόμενη σε 2 διαφορετικές θέσεις. Αρχικά ως πασαδόρος και στη συνέχεια ως Λίμπερο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια και να τους ευχηθούμε ΥΓΕΙΑ και καλή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα!!!

Η...«πόρτα» των Γλυκών Νερών θα είναι πάντα ανοικτή για όλες σας!!!