Καλώς ήρθες Στεφανία!


Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Στεφανίας Μαραγκού, για την ομάδα volley των Γυναικών μας.

Η Στεφανία αγωνίζεται στη θέση της Ακραίας. Είναι 21 ετών και έχει ύψος 1,76. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς όπως «προδίδει» και το επώνυμό της, είναι κόρη του παλαίμαχου διεθνή άσσου του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο, κ. Σπύρου Μαραγκού. Ευτυχώς όμως για εμάς, την Στεφανία την «έκλεψε» το volley! Ξεκίνησε την ενασχόληση της σε ηλικία 10 ετών στο σύλλογο Φ.Ο. Βριλησσίων, με τον οποίο αγωνίζονταν στα αναπτυξιακά τμήματα μέχρι και το 2009. Στη συνέχεια μεταπήδησε στο σύλλογο Ο.Φ. Γέρακα, με τον οποίο αγωνίζονταν μέχρι και την τελευταία περίοδο 2016-2017.

Είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος, της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής Αθηνών (ΤΕΦΑΑ) και αγαπημένο της χόμπι είναι το Beach-volley. Της αρέσει πολύ η μουσική και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα «μοιράζεται» την αγάπη της αυτή, «παίζοντας» μουσική ως DeeJay, σε γνωστό cafe της περιοχής του Γέρακα! Αγαπημένο της "motto", το οποίο μας «αποκαλύπτει» πολλά και για το χαρακτήρα της είναι το : « Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση θα σε φτάσουν εκεί που ονειρεύεσαι! »

Καλώς ήρθες Στεφανία στην ομάδα μας, με χαρά σε υποδεχόμαστε στην «οικογένεια» του Γ.Σ. Γλυκών Νερών! Ευχόμαστε να είσαι υγιής ώστε να εκπληρωθούν οι προσωπικοί σου στόχοι και κατ’επέκταση οι ομαδικοί μας στόχοι!