2η στροφή με ήττα για τους Παμπαίδες 2004

Την ήττα γνώρισαν οι Παμπαίδες μας για την 2η αγωνιστική του ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2004 της ΕΣΚΑ από την αντίστοιχη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων "Ο ΠΛΑΤΩΝ". Δυνατό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες με την δική μας να τελειώνει το 1ο 8λεπτο μπροστά στο σκορ 15-9. Η ομάδα του Πλάτωνα αντέδρασε στο 2ο 8λεπτο και έφτασε την διαφορά στο καλάθι. Συνεχίζοντας την πίεση πέρασε μπροστά στο σκορ και έφτασε να προηγείται με +11 στις αρχές του 4ου 8λεπτου. Σε αυτό το σημείο η ομάδας μας αντέδρασε, μάζεψε την διαφορά και προηγήθηκε με +5!. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες, αλλά κάπου εκεί δεν αντέξαμε στην πίεση του αντιπάλου και ήρθε η ήττα με τελικό σκορ 58-66.


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας που παρά τις ελλείψεις “κυνήγησαν” το παιχνίδι μέχρι τέλους.


Συγχαρητήρια και στη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων "Ο ΠΛΑΤΩΝ" για την πολύ καλή εικόνα εντός και εκτός γηπέδου. Το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα, από τον ηττημένο προς τον νικητή αλλά και του νικητή προς τον ηττημένο, δείχνει τον τρόπο που και οι 2 ομάδες αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και το μπάσκετ!!!


Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο στους παίκτες μας και στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων "Ο ΠΛΑΤΩΝ" καλή συνέχεια στο Τουρνουά.