Στον ημιτελικό ΑΕΚ - ΠΑΟ, o Γ.Σ. Γλυκών Νερών ήταν εκεί!!

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, 55 γονείς και παιδιά όλων των ηλικιών του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών βρέθηκαν στο Κλειστό Γήπεδο του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟ Superfoods. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν οι προπονητές Ανδρέας Σκλαβούνος και Άρης Κατσαμπέκης. Η ενέργεια αυτή είχε γίνει σε συμφωνία με το Τμήμα Marketing της ΚΑΕ ΑΕΚ με χορήγηση δωρεάν εισιτηρίων για όλα τα παιδιά του Γυμναστικού Συλλόγου!

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, η ΑΕΚ πήρε μια ιστορική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό με σκορ 73-69 αφήνοντας εκτός τον Παναθηναϊκό των 18 Κυπέλλων και - 17 χρόνια μετά το τελευταίο τρόπαιο της ιστορίας της - η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό στις 17.02.2018 στο Ηράκλειο Κρήτης.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την ανταπόκριση στην ενέργεια αυτή και την εξαιρετική συνεργασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πηγαίνουν στον κ. Γιατσίδη ο οποίος συντόνισε τα διαδικαστικά την ημέρα του αγώνα.


Ο Σύλλογός μας, έχοντας αναπτύξει εξαιρετική επικοινωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ και με τον υπεύθυνο της Παιδικής Κερκίδας κύριο Γρηγόρη Χρόνη, αλλά και με τον Head Coach Σωτήρη Μανωλόπουλο, προγραμματίζει και επόμενες ενέργειες καθώς είναι διαρκής η επιδίωξη της επικοινωνίας και της συνεργασίας με μεγάλα clubs.