Γυναίκες ΕΚΤΟΣ στόχου!!!


Εκτός στόχου (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!) κινούνται οι Γυναίκες μας, οι οποίες μετά και τη χθεσινή τους νίκη (7η σε 10 αγώνες), «φιγουράρουν» πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Α΄γύρου. Μία θέση που οδηγεί στα play-off Ανόδου στη Β΄Εθνική κατηγορία!!! Θέση που δεν ήταν (ούτε είναι) στους φετινούς αγωνιστικούς στόχους της ομάδας μας αλλά φυσικά είναι καλοδεχούμενη καθώς αποτελεί την επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας και της συστηματικής δουλειάς από τα κορίτσια μας και τον coach!!! Σημαντικό στοιχείο επίσης που πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι ολοκληρώθηκε μία αήττητη πορεία στα Εντός Έδρας παιχνίδια μας στον Α΄Γύρο (5 νίκες σε 5 αγώνες)!!!

Στο χθεσινοβραδινό εντός έδρας παιχνίδι (τελευταίο για το 2017) απέναντι στη φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα του DEREE COLLEGE, τα κορίτσια μας επέδειξαν αξιοσημείωτη συγκέντρωση, παρουσιάστηκαν σοβαρές και είχαν σταθερά καλή απόδοση. Αυτό αποτυπώθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τον οποίο η ομάδα μας κέρδισε "εύκολα" με 3-0 σετ (25-15, 25-14, 25-13). Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού το νέο έτος 2018 (Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ώρα 21:45). Η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας σε μία έδρα που δεν έχει κερδίσει ποτέ(!), απέναντι σε μία ομάδα που επίσης δεν έχει κερδίσει ποτέ(!), το Γ.Σ. Κορωπίου. Ομάδα που είναι φαβορί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Στις 20 ημέρες που μεσολαβούν έως τότε, τα κορίτσια μας θα πάρουν τα extra ρεπό τους, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν σωματικά και πνευματικά, να ξεπεράσουν μικρο-τραυματισμούς και φυσικά, να προετοιμαστούν για τη συνέχεια της φετινής «ενδιαφέρουσας» όπως εξελίσσεται αγωνιστικής χρονιάς!!!


Χρόνια Πολλά με ΥΓΕΙΑ σε όλες και σε όλους!!!