Τήρησαν τα...Έθιμα οι Γυναίκες μας!!!


Πιστές στις ... παραδόσεις οι Γυναίκες μας, τήρησαν και φέτος τα Έθιμα του «SECRET SANTA» και της «Βασιλόπιττας» την 1η Κυριακή του Νέου Έτους!


Έτσι, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, λίγο πριν τα ... μεσάνυκτα και μετά από μία «χαλαρή» προπόνηση 2μιση ωρών(!) ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος της επόμενης ημέρας με το Κορωπί, αρχικά τα κορίτσια ως μυστικοί Αγιο Βασίληδες αποκαλύφθηκαν κάνοντας ένα δώρο σε μία συμπαίκτριά τους! Είναι μία ιδέα που είχε ξεκινήσει πριν 4 χρόνια από τη «νέα» τότε στην ομάδα μας, Βασιλική Κιούρκου και που όλοι πλέον αναμένουν με ανυπομονησία την πραγματοποίηση της κάθε χρονιά!


Ακολούθως, μία από τις «μαμάδες» μας, η κεντρική μας αθλήτρια Κατερίνα Πανταζοπούλου, ετοίμασε και φέτος μία γευστικότατη Βασιλόπιτα η οποία έγινε ανάρπαστη! Όλες αναζητούσαν το τυχερό φλουρί, το οποίο τελικά κέρδισε(*) η ...«παλιά» της ομάδας και αρχηγός μας, η Μαρία Φαράκου! Μαζί με το φλουρί κέρδισε και το δώρο του Coach, ένα 3μερο ρεπό την Καθαρά Δευτέρα!!!


(*) Οι φήμες που ακούστηκαν ότι η αρχηγός μας Μαρία Φαράκου, «έστησε» την κοπή ώστε να κερδίσει το φλουρί, καθώς ήταν εκείνη που έκοψε και μοίρασε τα κομμάτια της Βασιλόπιτας διαψεύστηκαν από την ίδια και χαρακτηρίστηκαν αβάσιμες!!!


Και του χρόνου κορίτσια να είστε όλες καλά!!!