Τμήμα Παγκορασίδων-1 : Η αναγνώριση μιας καλής πορείας !!!


Με όλο και καλύτερες εμφανίσεις παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανίζεται η ομάδα των Παγκορασίδων 1 του συλλόγου μας. Εμφανίσεις που ξεκίνησαν στα μέσα του πρωταθλήματος των Κορασίδων εκτός συναγωνισμού (να θυμήσουμε πως η ίδια ομάδα πήρε μέρος στο πρωτάθλημα Κορασίδων-2 για την καλύτερη προετοιμασία της για το κύριο ηλικιακά πρωτάθλημα των Παγκορασίδων τον Φεβρουάριο), και συνεχίζονται στα φιλικά παιχνίδια! Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει παίξει δύο φιλικά από την περίοδο των γιορτών και μετά( με ΟΦ Γέρακα και ΑΟ Παλλήνη - αναμένονται άλλα δύο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος) και έχει 2 στα 2 νίκες με πολύ καλές εμφανίσεις!! Η πολλή και εστιασμένη δουλειά, το μεράκι και το πάθος των αθλητριών, αλλά και η αγάπη τόσο των αθλητριών όσο και της coach κ.Ψάρρη Ζωής για το άθλημα είναι η "μαγική" συνταγή για την καλή απόδοση και τα αποτελέσματα!

Η αναγνώριση της καλής, έως τώρα, πορείας της ομάδας ήρθε και απ'την πλευρά των γονιών των αθλητριών και πιο συγκεκριμένα απ' τον κ. Παναγιώτη Νικολάου (πατέρα της Νικόλ Νικολάου, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας από την αγωνιστική χρονιά 2017-2018) ο οποίος έκανε στην ομάδα μας μία "έκπληξη", δίνοντας χάλκινα μετάλλια σε όλα τα κορίτσια, προπονήτρια, έφορο και Γενική Αρχηγό για την κατάκτηση της 4ης θέσης (σε ισοβαθμία με την τρίτη θέση και τον ΑΟ Παλλήνη) στο πρωτάθλημα των Κορασίδων-2!!!


Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σταθερά αξιόλογη πορεία!


Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Νικολάου για την όμορφη κίνηση και υποσχόμαστε μια ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα των Παγκορασίδων!!