Συνεχίζουν ακάθεκτες οι Κορασίδες μας!


Μία ακόμη νίκη (3η σε 3 παιχνίδια!) για την ομάδα Κορασίδων μας η οποία συνεχίζει την αήττητη πορεία της στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος κερδίζοντας αυτή τη φορά 1-3 σετ (16-25, 25-23, 23-25, 18-25) εκτός έδρας στο Ν.Ηράκλειο την ομάδα ΑΣ Τυφών. Τα κορίτσια μας κατάφεραν να επιβληθούν μίας πολύ ποιοτικής και "ψηλής" ομάδας με κύριο "όπλο" την πίεση στο σέρβις και τις σωστές επιθετικά επιλογές. Εξαιρετικά σημαντική η συνεισφορά των κοριτσιών που "ήρθαν" από τον πάγκο καθώς πρόσφεραν τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης, ανεξαρτήτως σκορ ή χρονικού σημείου στο οποίο κλήθηκαν από την coach, κα. Βέλλου Θάλεια, να προσφέρουν τις πολύτιμες "υπηρεσίες" τους! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ειδικά στο 3ο και 4ο σετ. Το πλέον καθοριστικό σημείο στην εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν στο 3ο σετ, όταν η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 23-17 και τελικά πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας το σετ με 23-25!!!

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης, η ομάδα μας ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του Βαθμολογικού πίνακα με τον Παναθηναϊκό(!), ο οποίος επίσης συνεχίζει αήττητος!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και την coach! Συνεχίστε έτσι!


Επόμενος αγώνας, εκτός έδρας στον Αγιο Δημήτριο (3ο Λύκειο Αγ.Δημητρίου - διασταύρωση οδών Αργοστολίου & Σάμου), το Σαββάτο 27/1 ώρα 21:00 με αντίπαλη ομάδα τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Όλοι κοντά στα κορίτσια μας!