3ο All Star Day! 04.02.2018!

Αγαπητοί γονείς,


Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή, με την συμμετοχή ως βασικού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Αμερικάνικου All Star Game, αλλά και και τον αντίστοιχο αγώνα της Ελληνικής Basketball League, o Γυμναστικός Σύλλογος θα διοργανώσει το 3ο All Star Day.


Η μπασκετική αυτή γιορτή θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 10:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή παιδιών από όλα τα Τμήματα!


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή αγώνα με επιλογή αθλητών από τα τμήματα Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, διαγωνισμούς ελεύθερων βολών και τρίποντων, διαδρομή skills challenge και - αποκλειστικά για τους γονείς - half court money shot.


Με δυνατή μουσική, επαίνους και δώρα, σας προσκαλούμε να έλθετε μαζί με τα παιδιά σε μία γιορτή που στόχο έχει την ψυχαγωγία όλων.


Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο Αχιλλέας Δεμέναγας ο οποίος έχει διακριθεί ως παίκτης (5 χρόνια παρουσία στην Α1 με 138 συμμετοχές, 49 συμμετοχές στις Εθνικές Ομάδες, πρώτος σε χρόνο συμμετοχής την περίοδο 1989-1990 με 39,5') και ως προπονητής (Εφηβικό Α ΕΣΚΑ Α.Σ.Κ. Τριπλής Κορώνας Παναθηναϊκού, Technical Director TNBA Greece, Συνιδρυτής Athens Sports Hall).


Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου