Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ. Σ. Γλυκών Νερών.

Με μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων, παρουσία αθλητών από όλα τα Τμήματα Volley και Basket, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε εξαιρετική ατμόσφαιρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών.


Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιανίας, ο Αντιδήμαρχος κ. Σταύρος Θανάσης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός της παρελθούσης αθλητικής χρονιάς 2016-2017 αλλά και της τρέχουσας 2017-2018 από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σταύρο Βελιώτη.


Οι σημαντικές επιτυχίες των Τμημάτων Basket και Volley, γεμίζουν με υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη όλους όσους αποτελούν τη Διοίκηση και την Προπονητική Ομάδα του Συλλόγου.


Σημαντική η προσφορά από τους νέους και παλαιούς Χορηγούς του Συλλόγου και η ουσιαστική και έμπρακτη υποστήριξή τους (προμήθεια εμφανίσεων, αθλητικός εξοπλισμός, κλπ.) ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι δώρα για τις βασιλόπιτες προσέφερε η εταιρεία Sport Cafe.


Σημαντικότατη και η προσφορά σε επίπεδο παροχής Πρώτων Βοηθειών και όχι μόνο!! σε όλες τις προπονήσεις και τους αγώνες μας, από την ομάδα πιστοποιημένων διασωστών με τους οποίους ξεκίνησε συνεργασία από την φετινή αθλητική σεζόν ο Σύλλογος.


Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, τον πολύ σημαντικό στόχο της βελτίωσης των υποδομών μέσω του έργου της τοποθέτησης ξύλινου παρκέ προδιαγραφών FIBA, το οποίο αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός Φεβρουαρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι διαρκώς ενήμερο για τις εξελίξεις με επικοινωνία με τη Δημοτική Αρχή, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά και την Περιφέρεια Αττικής.


Τα χειροκροτήματα των παρισταμένων και ο ενθουσιασμός όλων για την σκληρή δουλειά των Προπονητριών και των Προπονητών όλων των Τμημάτων μας κυριάρχησαν σε όλη την εκδήλωση. Με την αφοσίωσή τους, την επιμελή καθοδήγηση, τη διαρκή παρουσία και το ήθος τους, τα μέλη της Προπονητικής Ομάδας αποτελούν ισχυρούς πυλώνες για το σήμερα και το αύριο του Γυμναστικού Συλλόγου.


Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εορταστική μας αυτή εκδήλωση και ευχόμαστε Καλή Χρονιά!

Dimello_logo.png
Design A.jpg
WEB_KATAXORHSH.jpg

Karaiskaki 40, Glika Nera, 15354

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ

ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΛΕΥ, ΕΣΚΑ, ΕΣΠΑΑΑ

© 2020 by Blue Falcons