3o All Star Day – Ball is life, but it’s also fun!

Το 3ο All Star Day του Τμήματος Basket διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια της δίωρης εκδήλωσης κυριάρχησε ο ενθουσιασμός των παιδιών όλων των Τμημάτων σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Με στόχο η συγκεκριμένη εκδήλωση να είναι γιορτή και διασκέδαση για όλους τους παριστάμενους, η δυνατή μουσική ανέβασε τη διάθεση από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησαν οι διαγωνισμοί.

Ο διαγωνισμός των ελεύθερων βολών έγινε με συμμετοχές πολλών παιδιών σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρότερους αθλητές. Ο διαγωνισμός των τρίποντων, αυξημένης δυσκολίας λόγω της χρονομέτρησης και της προσπάθειας εκτέλεσης και των 25 σουτ, ανέδειξε το υψηλό επίπεδο και την τεχνική παιδιών. Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν πέντε αθλητές και ο προπονητής της Ανδρικής Ομάδας, σε μία παρουσία που αποδεικνύει έμπρακτα την συνέχεια και την ενότητα που χαρακτηρίζει τα μέλη των ομάδων μας. Με τη χρήση του εξοπλισμού που αποκτήθηκε μέσω χορηγίας, έγινε για πρώτη φορά ο διαγωνισμός Smart-Park Skills Challenge με την αδρεναλίνη των παιδιών να ανεβαίνει στα ύψη καθώς συνδύαζε τεχνική, ταχύτητα και ευστοχία. Σε ένα επίσης καινούργιο happening γονείς συμμετείχαν στο Sport Cafe Money Shot και τρεις εξ’ αυτών ευστοχώντας από το κέντρο του γηπέδου κέρδισαν μία δωροεπιταγή. Ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε Μπλε και σε Άσπρους στη δική μας εκδοχή του All Star Game είχε ωραίες φάσεις, ελεύθερο μπάσκετ και τα παιδιά των τριών τμημάτων που συμμετείχαν το διασκέδασαν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους δύο εξαιρετικοί άνθρωποι του αθλήματος. Ο Χρήστος Σγουρίτσας (Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας U16) άνοιξε την εκδήλωση με την ομιλία του και καταχειροκροτήθηκε. Στην συνέχεια, ο Αχιλλέας Δεμέναγας (Α1 Έσπερος/Δάφνη, Program Director TNBA Greece/Sportcamp/Athens Sports Hall) είχε την ευκαιρία να δει το διαγωνισμό τρίποντων αλλά και το All Star Game. Σε μία μεστή ομιλία του αναφέρθηκε στην σημασία της επίτευξης όχι μόνο των αθλητικών αλλά και των εκπαιδευτικών στόχων των παιδιών και τόνισε την σωστή νοοτροπία που οφείλουν να ακολουθούν οι γονείς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς και τα παιδιά που γέμισαν για ακόμη μία φορά το Κλειστό Γυμναστήριο και στο τέλος της γιορτής έκαναν την ιαχή Γλυκά Νερά να ακουστεί δυνατά!

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους από τη Διοίκηση αλλά και την Προπονητική Ομάδα συμμετείχαν στη διοργάνωση της γιορτής και ανανεώνουμε το ραντεβού για την καλοκαιρινή μας γιορτή στα μέσα Ιουνίου!