Και το ταξίδι συνεχίζεται!!

Ολοκλήρωσε την φετινή αγωνιστική του πορεία το τμήμα Παμπαίδων 2004, αφού έδωσε και τον τελευταίο του αγώνα για την Β’ φάση των αγώνων νοκ αουτ του τουρνουά της ΕΣΚΑ. Τα παιδιά έδωσαν για ακόμη μια φορά το καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν δείχνοντας ότι αποτελούν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που μπορεί να σταθεί δυνατά και ανταγωνιστικά απέναντι σε κάθε ομάδα στο γήπεδο. Με αντίπαλο την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα γνώρισαν την ήττα με σκορ 47-55 αλλά για 3η συνεχόμενη χρονιά κατατάσσονται στις κορυφαίες ομάδες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας αφού καταφέρνουν να προκρίνονται στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων τουρνουά. Με τα μισά παιδιά του τμήματος να είναι γεννημένα το 2005, αυτή τους η επιτυχία γίνετε ακόμη μεγαλύτερη και άξια συγχαρητηρίων. Έχοντας ρεκόρ, 12 νίκες και 3 ήττες αποχαιρετούν το τουρνουά μια στροφή πριν το Final4 και δίνουν ραντεβού για το επόμενο που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες, αφού προπονητής και παίκτες δεν σταματούν να δουλεύουν στο γήπεδο !!


Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα επίσης μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά και στο προπονητή τους, Μάριο Σπηλιωτόπουλο, για ένα ακόμη όμορφο μπασκετικό ταξίδι που μας χάρισαν.


Αναμένοντας το επόμενο, τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη να δουλεύουν και να προπονούνται όπως μόνο αυτά και ο προπονητή τους ξέρουν!!!!