Συνεχίζουν νικηφόρα τα ΠΡΟΜΙΝΙ!


Συμπληρώθηκε ο πρώτος γύρος του τουρνουά προμίνι της ΕΣΚΑ και η ομάδα μας που αποτελείται από παιδιά του 2006 και 2007 βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 8 νίκες και 1 ήττα, πίσω μόνο από την ομάδα της Τριπλής Κορώνας (PAO B.C.). Τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Γ.Σ. Λαυρίου στο οποίο μετά από μία καλή εμφάνιση με αρκετές συνεργασίες και ομαδικότητα η ομάδα μας έφυγε νικήτρια με 50-30. Την επόμενη βδομάδα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος με ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι στο Λαγονήσι.

Εξίσου καλή εμφάνιση και νίκη και για το προμίνι Β που μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι νίκησε την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου με 38-35. Η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση ενώ μας γεμίζει αισιοδοξία η βελτίωση που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι. Επόμενη βδομάδα εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών.

Από τις 10 Μαρτίου ξεκινάει και το τουρνουά Τζούνιορ για τους 2007 που θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά της ομάδας προμίνι να παίζουν δύο παιχνίδια κάθε σαββατοκύριακο. Πιστεύοντας στη διαδικασία των παιχνιδιών να πούμε ότι και η ομάδα των 2008 θα κατέβει στο επίσημο τουρνουά Τζούνιορ. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες μας.