Παγκορασίδες 1: Νικηφόρα συνέχεια, μα με τί άλλο?Με 3-2 φυσικά!!!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα: Τα παιχνίδια 3-2!! Αυτή τη φορά νικηφόρα έκλεισε η 4η αγωνιστική για την ομάδα μας η οποία απαριθμεί 3 στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν κριθεί στο 5ο σετ με 2 νίκες και 2 ήττες. Σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό που όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν φαβορί και outsider, τα κορίτσια μας κατόρθωσαν να επιβληθούν με 3-2 σετ(25-17, 19-25, 23-25, 25-23, 15-10) της αξιόμαχης και πολύ δυναμικής ομάδας της Κερατέας και να σπάσουν επιτέλους το σερί των δύο ηττών στον πόντο παρουσιάζοντας φανερά βελτιωμένη και σταθερή ψυχολογία. Τα συναισθηματικά και ψυχολογικά χαρακτηριστικά των παικτών στο βόλεϊ (και ειδικά στο γυναικείο βόλεϊ!) όπως πολλάκις έχουμε δει , είναι αυτά που πολλές φορές αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για μια επιτυχία ή μια αποτυχία και φυσικά δεν πρέπει να αγνοούνται!Αυτό ήταν κάτι που σε συζητήσεις με την coach τα κορίτσια μας δούλεψαν ίσως εξίσου με τα τεχνικά μέρη, τις δύο περασμένες εβδομάδες τόσο ομαδικά όσο και ατομικά και οι κόποι τους ανταμείφθηκαν! Όσο αφορά το παικτικό μέρος, η ομάδα μας και παρά την έλλειψη βασικής πασαδόρου, εμφανίστηκε άκρως σταθερή στο σερβίς (με ελάχιστα χαμένα), σωστά τοποθετημένη στην άμυνα αλλά και αρκετά καλή στην ανάπτυξη παιχνιδιού παρά τα σκαμπανευάσματα απόδοσης του 4ου σετ. Σημαντικός παράγοντας που έκανε και την ουσιαστική διαφορά, η άξια κάλυψη του "κενού" στη θέση της πασαδόρου από την αθλήτρια Ναταλία η οποία ούσα νεοεισαχθείσα στην ομάδα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό, αγωνίστηκε και έδωσε εστιασμένες λύσεις την στιγμή που η ομάδα το είχε ανάγκη!

Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει ψυχή , δεν τα παρατάει και όπως είχε ζητήσει η coach Ψάρρη Ζωή απ'τα κορίτσια, πατάμε Delete, αφήνουμε πίσω τις ήττες και κάνουμε Restart!!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα!!

Συγχαρητήρια και πολλά ευχαριστούμε στην κερκίδα μας που είναι πάντα κοντά μας δίνοντας παλμό στην προσπάθεια των κοριτσιών!

Επόμενος και δύσκολος αγώνας την Κυριακη 18/3 στις 19.00 στο Μαρκόπουλο. Να είστε όλοι εκει!!