Γεμάτο με μπάσκετ το ΣΚ 10&11 Μαρτίου με 7 αγώνες!!!!

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Πρώτος αγώνας για την ομάδα του παμπαιδικού στο τουρνουά της ΕΣΚΑ με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου Γέρακα, μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας. Πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες μας να κερδίζουν αρκετές μονομαχίες και να είναι κοντά στο σκόρ στο τέλος του ημιχρόνου με 27-23. Κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Γέρακα να ξεφύγει στο σκόρ και τελικά να επικρατήσει με το τελικό 60-38.

Δεύτερος αγώνας για το παμπαιδικό Β (παιδιά γεννηθέντα το 2004-05) εντός έδρας με την ομάδα του Ο.Κ.Α.Μεσογείων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και αρκετή ενέργεια με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, στη συνέχεια η ομάδα μας βγάζοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια και διάθεση στην άμυνα έκλεψε αρκετές μπάλες, με αποτέλεσμα να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και να βγάλει πολλές επιθετικές συνεργασίες . Το τελικό σκορ, 80-38 για την ομάδα μας, περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς όπως έχουμε ξαναγράψει στόχος του τουρνουά είναι να παίξουν παιχνίδια υψηλής έντασης προσθέτοντας νέα πράγματα στην αμυντική και επιθετική τακτική μας.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες στο τουρνουά. Επόμενη εβδομάδα εντός έδρας παιχνίδι για το παμπαιδικό με την ομάδα του ΑΟΚ Σπάτων και ρεπό για το παμπαδικό Β.

ΠΡΟΜΙΝΙ

Δεν τα κατάφεραν αυτή την εβδομάδα τα δύο τμήματα Προμίνι καθώς το Προμίνι Α έχασε από το Κορωπί και το Προμίνι Β από την Τριπλή Κορώνα. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με μεγάλη ένταση αλλά και ποιότητα για αυτές τις ηλικίες που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με ένα πολύ υψηλό σκορ, 63-70. Οι επιθετικές συνεργασίες, οι γρήγορες επιθέσεις με πολλά εύστοχα σουτ από την περιφέρεια αλλά και η μεγάλη διάθεση να παλέψουν στην άμυνα απέναντι σε κάποια ψηλότερα παιδιά μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Το Προμίνι Β δεν τα κατάφερε, 65-31, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Τριπλής Κορώνας αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε καλό πρόσωπο και βελτίωση στο παιχνίδι. Επόμενη αγωνιστική για Προμίνι Α εκτός έδρας με Ο.Κ.Α.Μεσογείων και για Προμίνι Β εντός έδρας με το Γ.Σ.Βριλησσίων. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ξεκίνησε και το τουρνουά Τζούνιορ 2007, στο οποίο η ομάδα μας κατέβασε δυο ομάδες. Αναλυτικά το Τζούνιορ Α (παιδιά του 2007) κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την ομάδα της Ολυμπιάδας Παπάγου, η οποία όμως είχε κατεβάσει παιδιά γεννηθέντα το 2008, δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή να μοιράσει το χρόνο σε όλα τα παιδιά να παίξουν αρκετά και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι. Το Τζούνιορ Β (παιδιά του 2008) τους δεν τα κατάφερε στη Νίκη Αμαρουσίου, απέναντι σε μεγαλύτερα παιδιά αλλά και με το φυσιολογικό άγχος καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους. Άφησαν όμως καλές εντυπώσεις και κέρδισαν αρκετές εμπειρίες για το μέλλον. Επόμενη βδομάδα το Τζούνιορ Α παίζει εντός έδρας με τον Άγιο Νικόλαο Παλλήνης ενώ το Τζούνιορ Β έχει ρεπό. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.

ΜΙΝΙ

Μετά από το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας η ομάδα Μίνι αγωνίσθηκε εκτός έδρας με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Το ανοιχτό γήπεδο μας δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα προσαρμογής και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μπουν τα παιδιά στο κλίμα του αγώνα. Τα 3 πρώτα 8λεπτα έφεραν την ομάδα μας να κυνηγάει στο σκορ, μέχρι και -12, αλλά εκεί όλα τα παιδιά ανέβασαν ρυθμό σε άμυνα και επίθεση βγάζοντας όμορφες φάσεις και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό. Το τελικό σκορ 68-59, αρκετά μεγάλο για αγώνα σε ανοιχτό γήπεδο, έφερε την δωδέκατη νίκη για την ομάδα μας σε δεκατρία παιχνίδια. Μεγάλη ικανοποίηση πέρα από την αντίδραση της ομάδας ήταν και το γεγονός ότι λόγω απουσιών στη δωδεκάδα μας είχαμε και 4 παιδιά του 2006 και 2007. Με αφορμή τον ευτυχώς ελαφρύ τραυματισμό ενός αθλητή της ομάδας του Δούκα και τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν από τον έφορο της ομάδας μας, να πούμε για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική θεωρούμε την κάλυψη όλων των προπονήσεων και των αγώνων για τους αθλητές του συλλόγου μας. Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την ομάδα της Πεντέλης.