Παγκορασίδες 2: Ήττα από ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ

Με ήττα 3-1 (25-17, 18-25, 28-26, 25-12) συνέχισαν στην 6η αγωνιστική οι Παγκορασίδες-2 μας το βράδυ του Σαββάτου. Το πολύ ‘γεμάτο’ αυτό παιχνίδι με τις συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και την ψυχολογία, ουσιαστικά κρίθηκε στο τρίτο σετ το οποίο παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι αθλήτριες της Θάλειας Βέλλου, το έχασαν με 28-26. Στην επιστροφή τους στο τερέν για το τέταρτο σετ η κακή ψυχολογία δε τους επέτρεψε ποτέ να μπουν και να διεκδικήσουν εκ νέου τον αγώνα.


Σημειώνεται και πάλι η παρουσία στις εξέδρες γονέων και φίλων, οι οποίοι υποστήριξαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών μας. Σας ευχαριστούμε!


Επιστροφή στους αγώνες το μεθεπόμενο Σάββατο 31/03 στις 19:00 στο γήπεδό μας με τον Α.Σ.Π. Κτησιφών Παιανίας.

Μόνες ποτέ! Πάντα ΜΑΖΙ! Πάμε γερά! Πάμε σωστά!!!


Αντί επιλόγου...

Τα πρωταθλήματα των Παγκορασίδων 2 και Παγκορασίδων 3, αν και χαρακτηρίζονται «εκτός συναγωνισμού» αποδεικνύονται στην πράξη ΚΑΙ φέτος, «‘ιδιαίτερα έντονου’ συναγωνισμού».

Ο ΓΣ Γλυκών Νερών έχει χαράξει τον δικό του δρόμο προς τις νίκες, με εργαλεία τη σωστή δουλειά σε κάθε ηλικία, τη σωστή νοοτροπία των αθλητών/τριών και μελών του σε κάθε επίπεδο, και βέβαια την ευγενή άμιλλα. Χτίζει ομάδες με σωστές βάσεις και προοπτική, και δεν σκοπεύει να παρασυρθεί σε παιχνίδι βραχυπρόθεσμων εντυπώσεων.