Παγκορασίδες 2: Νίκη ΚΑΙ στην τελευταία αγωνιστική

Με μία ακόμα νίκη με πολύ καλή εμφάνιση, αυτή τη φορά στην έδρα μας με 3-1 (25-10, 21-25, 25-23, 25-19) επί της αξιόμαχης ομάδας του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τη σεζόν 2017-2018 η ομάδα μας.


Τελικός απολογισμός: 15 βαθμοί (!), με 5 νίκες – 3 ήττες (σετ 17-12) και 5η θέση στην τελική κατάταξη σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, με την πρόκριση στα play off να έμειναν για εμάς μια νίκη μακριά.


Σε όλη τη χρονιά τα κορίτσια της coach @Thaleia Vellou επέδειξαν σε προπονήσεις και αγώνες ζήλο και θέληση για να μάθουν σωστά τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και έμαθαν πως η κάθε μία ξεχωριστά εντάσσεται και λειτουργεί προς όφελός της, αλλά κυρίως της ΟΜΑΔΑΣ. Η υπομονή, η επιμονή, ο έλεγχος των συναισθημάτων, η θετική ανταπόκριση στις αποτυχίες, η σκληρή δουλειά για την επίτευξη στόχων και σκοπών (ατομικών και ομαδικών) είναι άλλωστε τα εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία στη ζωή τους.


Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες τις αθλήτριες και στην coach ΚΑΙ για τις φετινές επιδόσεις τους!


Συγχαρητήρια στις ομάδες των ΑΣ Λαυρίου και ΑΣΠΕ ‘Θέτις’ για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.


Πολλά ευχαριστώ σε γονείς και φίλους της ομάδας, για τη συνεχή συμπαράστασή τους σε ΚΑΘΕ αγώνα!!!


Την ομάδα Παγκορασίδες-2, με coach την Θάλεια Βέλλου για τη σεζόν 2017-2018 αποτέλεσαν οι: Λήδα Λ (αρχηγός), Ευαγγελία Β, Αριστέα Γ, Κατερίνα Ζ, Μαριφύλη Κ, Ιωάννα Μ, Ευγενία Π, Κάλια Μ, Ναταλία Σ, Κατερίνα Μ, Χαρά Ε, Στέλλα Π, Τζέλλα Κ και Ράνια Κ.


Μόνες ποτέ! Πάντα ΜΑΖΙ! Πάμε γερά! Πάμε σωστά!!!... κάθε χρόνο και πιο ψηλά!!!