Άκρως επιτυχημένη η χρονιά για το τμήμα ΜΙΝΙ του Συλλόγου

Μετά την 3η θέση στο περσινό final four της Ε.Σ.Κ.Α., η ομάδα του Μίνι (παιδιά γεννηθέντα το 2005 και μικρότερα) είχε άλλη μία επιτυχημένη χρονιά γεμάτη παιχνίδια στα επίσημα τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α. Ο κορμός των 2005 είχε βασική συμμετοχή στην 1η θέση που κατέλαβε η ομάδα μας στο τουρνουά παμπαίδων (2004) με συνολικό απολογισμό 12 νίκες και 2 ήττες και στην πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Ταυτόχρονα, αγωνίστηκαν στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας για το τουρνουά Μίνι (2005), ένα κατά τεκμήριο δύσκολο όμιλο, που είχαμε τις 3 ομάδες από το περσινό final-four, καθώς και 3 ομάδες από τη φάση των 16. Η ομάδα μας κατέλαβε τη 2η θέση με απολογισμό 14 νίκες και 2 ήττες, χάνοντας στα τελευταία λεπτά και των δύο αγώνων μόνο από την ομάδα της Τριπλής Κορώνας (PAO B.C.). Μεγάλη ικανοποίηση και δείγμα συνέχειας στην παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών μας αποτελεί το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια υπήρχαν τουλάχιστον 3 παιδιά μικρότερης ηλικίας (2006-07), ενώ σε ορισμένους αγώνες αυτός ο αριθμός ανέβαινε μέχρι και τα 5 παιδιά. Οι αθλητές του 2005 αυτή τη στιγμή συμμετέχουν στο 3ο τουρνουά, παμπαίδων 2003 ως Β ομάδα, για φέτος μαζί με τους 2004, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον όμιλο, με 5 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα.

Η προσπάθεια όλων στον Σύλλογο εστιάζεται στη βελτίωση των αθλητών μας σε όλα τα επίπεδα, μπασκετικά και όχι μόνο, σε μια ηλικία που βάζουν τις βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν όλα τα παιδιά να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο και να συνεχίσουν να περνάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία.


Μεγάλη ικανοποίηση και για τη συμμετοχή και εξαιρετική εικόνα των αθλητών, Ιωαννίδη Γιάννη και Πανταζόπουλου Γιάννη, στα δοκιμαστικά της Ε.Σ.Κ.Α. για τα κλιμάκια των 2005, καθώς και για τους αθλητές, Ιωαννίδη Γιάννη και Λάμπρο Βασίλη, που ψηφίσθηκαν από τους προπονητές των άλλων ομάδων και είχαν συμμετοχή, και πάρα πολύ καλή εμφάνιση, στο 1ο ALL-STAR GAME που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία φέτος η Ε.Σ.Κ.Α, στις 28 Απριλίου στο γήπεδο του Αιγάλεω , για τους 2005 με τη συμμετοχή πάνω από 120 αθλητών από όλες τις ομάδες.