Παιχνίδι, διασκέδαση και πολύ Basket για τα ΠΡΟΜΙΝΙ και JUNIOR του Συλλόγου!!

Τα δύο τμήματα Προμίνι 2006-07 του Συλλόγου μας συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τα παιχνίδια τους. Το Προμίνι Α βρίσκεται στην 3η θέση με 12 νίκες και 4 ήττες, ενώ το αντίστοιχο Προμίνι Β στην 5η θέση με 5 νίκες και 10 ήττες. Σημαντικό ότι όλα τα παιδιά και των δύο γκρουπ αγωνίζονται σε επίσημα παιχνίδια, κερδίζοντας εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν στα πρώτα τους βήματα στο άθλημα. Να σημειώσουμε ότι και στα δύο γκρουπ ενεργή συμμετοχή έχουν και αθλητές του 2007.


Στα τμήματα Τζούνιορ (2007) ο Σύλλογος έχει κατεβάσει και εδώ δύο τμήματα στο τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α., ένα με παιδιά του 2007 και ένα με παιδιά του 2008. Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν και τα δύο τμήματα με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τα 2007 και 4 νίκες και 1 ήττα για τους 2008, δείχνοντας ότι με σωστή δουλειά και προγραμματισμό από μικρή ηλικία μπαίνουν σωστές βάσεις για τα επόμενα χρόνια.


Παράλληλα τα τμήματα 2006 και 2007 έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα της Τριπλής Κορώνας (PAO B.C.) στο γήπεδό μας την προηγούμενη εβδομάδα συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουν οι 2 σύλλογοι τα τελευταία χρόνια.
Ευχόμαστε και στα 4 γκρουπ του Συλλόγου μας να δουλεύουν και να συνεχίζουν να χτίζουν αργά και σταθερά την προσωπικότητά τους, καθώς και να βελτιώνουν το παιχνίδι τους μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες.