Επιλογή αθλητή στην Προεθνική Παμπαίδων!

Ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος που αποφασίσθηκε από την αρχή της Διοικητικής Περιόδου 2016 - 2019 ήταν η έμφαση στις Ακαδημίες και η προσπάθεια προσφοράς των κατάλληλων συνθηκών στους προπονητές και στους μικρούς αθλητές για την ατομική και ομαδική βελτίωση.


Η προσπάθεια αυτή, μέσα από τις κανονικές αλλά και τις πρόσθετες προπονήσεις, τους επίσημους αλλά και φιλικούς αγώνες έδωσε τη δυνατότητα σε παιδιά που ξεχώρισαν για τις τεχνικές τους ικανότητες να αναδειχθούν και να βελτιωθούν κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ΕΣΚΑ μέσω την Ομοσπονδιακών Προπονητών των Κλιμακίων διαφόρων ηλικιών.


Αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου, ο αθλητής Γιάννης Ιωαννίδης (2005) κλήθηκε στην Προεθνική Παμπαίδων και θα συμμετάσχει στην Τελική Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Παμπαίδων U14 που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στους Μολάους Λακωνίας στις 26-30 Ιουνίου με την ομάδα Άγης και προπονητή τον κ. Δημήτρη Μανωλιτσάκη από την ΕΣΚΑΚ. Ο Γιάννης επελέγη ως ένας από του έξι αθλητές από όλες τις ομάδες της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, κλπ. της ηλικιακής ομάδας 2005.


Συγχαρητήρια στο Γιάννη και στους προπονητές του Μάριο Σπηλιωτόπουλο και Άρη Κατσαμπέκη, και του ευχόμαστε υγεία και αθλητικές επιτυχίες με τον Σύλλογο και με την Εθνική Ομάδα.


Η επίσημη ανακοίνωση από την Ε.Ο.Κ. είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της.