Καλώς ήρθες Ντενίς!


Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών με χαρά υποδέχεται στο Γυναικείο τμήμα Volley, την αθλήτρια Διονυσία-Ντενίς Στεργάκου-Νέλσον!.

Η Ντενίς αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικής Είναι 21 ετών και έχει ύψος 1,81. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια, καθώς όπως «προδίδει» και το επώνυμό της, είναι κόρη του παλαίμαχου διεθνή άσσου του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, κ. Ντεϊβιντ Στεργάκου, ενώ και η μητέρα της ήταν αθλήτρια μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς όμως για εμάς, τη Ντενίς την ...«έκλεψε» το Volley!

Ξεκίνησε την ενασχόληση της σε ηλικία 14 ετών στο σύλλογο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ, με τον οποίο αγωνιζονταν μέχρι και την τελευταία περίοδο 2017-2018. Την περίοδο 2015-2016 προωθήθηκε στο Γυναικείο τμήμα, αγωνιζόμενη για 2 χρόνια στην Α2 Εθνική κατηγορία και 1 χρόνο στη Β’ Εθνική κστηγορίσ! Σημαντικότερη προσωπική της διάκριση, η συμμετοχή στο FINAL-4 Παγκορασίδων ΕΣΠΑΑΑ το 2012 με την ομάδα της Παλλήνης!

Είναι φοιτήτρια στο 3ο έτος, του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαπημένο της "motto", το οποίο μας «αποκαλύπτει» πολλά και για το χαρακτήρα της είναι το : «The moment you give up is the moment you let someone else win! ».

Καλώς ήρθες Ντενίς στην ομάδα μας, με χαρά σε υποδεχόμαστε στην «οικογένεια» του Γ.Σ. Γλυκών Νερών! Ευχόμαστε να είσαι υγιής ώστε να εκπληρωθούν οι προσωπικοί σου στόχοι και κατ’επέκταση οι στόχοι της ομάδας μας!

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, προς τη Διοίκηση του γειτονικού μας σωματείου “Α.Ο. Παλλήνη” για την καλή συνεργασία στην υλοποίηση της μεταγραφής!