Εβδομάδα προετοιμασίας Παίδων στο Sportcamp!

Η αθλητική περίοδος 2018-2019 ξεκινάει με μία σημαντική πρωτοβουλία για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.


Η ομάδα Παίδων απαρτιζόμενη από 17 παιδιά ηλικίας 14 έως 16 ετών και με προπονητή τον coach Άρη θα πραγματοποιήσει μία κανονική προετοιμασία στο Κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας Sportcamp στο Λουτράκι στο χρονικό διάστημα 27.08 - 02.09.


Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Sportcamp, η αποστολή θα έχει τη δυνατότητα να προπονηθεί και να προετοιμαστεί ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στις 23.09 και ταυτόχρονα να βιώσει μία πρωτόγνωρη για τα περισσότερα παιδιά εμπειρία αθλητικής συμβίωσης. Στις επτά ημέρες που θα διαρκέσει η προετοιμασία, ο coach σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Sportcamp έχει σχεδιάσει ένα απαιτητικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει τη βελτίωση των αθλητικών και τεχνικών ικανοτήτων, την ισχυροποίηση του ομαδικού πνεύματος, την λειτουργία των παιδιών σε ένα Κέντρο που θα απαιτήσει και τη δική τους υπευθυνότητα και πειθαρχία αλλά και τις στιγμές διασκέδασης που είναι εξίσου αναγκαίες.


Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη υποστήριξη καθώς η κάλυψη του κόστους γίνεται αποκλειστικά από τους ίδιους.


Επίσης, είναι σημαντικό να αναγνωριστεί η ενθουσιώδης αποδοχή της πρότασης και από τον coach Άρη σε μία περίοδο που οι αθλητικές και προσωπικές του υποχρεώσεις αυξάνονται καθημερινά.