Γυναίκες - Νίκη στην πρεμιέρα!

Με νίκη 3-0 σετ (25-22, 25-12, 25-13) επί της ΑΠΟ Δαφνη Αγίου Δημητρίου στην πρεμιέρα της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών, ξεκίνησαν τα κορίτσια μας παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο βόλεϊ!


Η νίκη αφιερώθηκε στην κεντρική μας, Στεργάκου Ντενίς, η οποία στάθηκε άτυχη στο 1ο σετ, όταν σε μία μετακίνηση για μπλοκ, τραυματίστηκε! Της ευχόμαστε γρήγορα περαστικά και να είναι πάλι κοντά μας σύντομα, γιατί η ομάδα τη χρειάζεται! Δυστυχώς το Γυναικείο μας τμήμα έχει σταθεί άτυχο στην αρχή του πρωταθλήματος καθώς εκτός από τη Ντενίς, έχει ήδη «χάσει» με τραυματισμό ακόμη ένα φετινό μεταγραφικό απόκτημα και σημαντικότατο στέλεχός της, την ακραία Κεσκινίδου Κατερίνα, για την οποία επίσης ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής! Άξια αναφοράς για το χθεσινό αγώνα, η κεντρική μας, Μπάρκα Γεωργία, η οποία αντικατέστησε στο διάστημα που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τη Ντενίς, έχοντας πολύ καλή απόδοση!


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομάδα Διασωστών με την οποία συνεργάζεται ο σύλλογος μας, και ειδικά το μέλος της, κα Στούμπα Μαρίνα η οποία χθες ήταν στο γήπεδο, για τον άψογο, ψύχραιμο και κυρίως επαγγελματικό χειρισμό του τραυματισμού της αθλήριας μας! Αποδείχτηκε για πολλοστή φορά πόσο σημαντική είναι αυτή η συνεργασία του συλλόγου μας με την Ομάδα Διασωστών!


Τέλος, ειδική μνεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον υπέροχο κόσμο μας που υποστήριξε τις προσπάθειες των κοριτσιών μας και δείχνει ότι αυτή η όμορφη σχέση που ξεκίνησε πέρσι, θα συνεχιστεί και φέτος!

Επόμενος αγώνας για τα ομάδα μας, η οποία δυστυχώς και πάλι δεν θα είναι πλήρης, εκτός έδρας τη Δευτέρα 22/10, ώρα 21:30, απέναντι στο φετινό ακλόνητο φαβορί για άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, την ομάδα της Κερατέας, η οποία στο ήδη πολύ καλό και έμπειρο περσινό roster, επένδυσε προσθέτοντας την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια βόλεϊ Καραγκούνη Μαρία, την εκπληκτική πασαδόρο με θητεία στην Α1 Ντάρδη Γεωργία, το εν ενεργεία δίδυμο της εθνικής ομάδας Snow-Volley Λίζα Τριανταφυλλίδη και Πηγιάννα Μεθενίτη (με πολλές επιτυχίες και συμμετοχές και στις εθνικές ομάδες Beach-Volley) κ.α., ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Σιδέρης Παναγιώτης με πολύ μεγάλη εμπειρία στους πάγκους της Α1!!! Καλό παιχνίδι στα κορίτσια μας και ΜΑΚΡΙΑ από τραυματισμούς!!!!!!!!!