[Εφηβικό και Παιδικό]: Bad boys on a mission!

[Εφηβικό]


Με την συμπλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ (8ος Όμιλος), η ομάδα Εφήβων βρίσκεται πανάξια στην 1η θέση με ρεκόρ 4-0, έχοντας την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση.


Έως τώρα αντιμετώπισε στις 23.09 τον Α.Ο. Άρτεμις (105-35), στις 29.09 το Γ.Σ. Λαυρίου (εκτός, 83-41), στις 07.10 τον Α.Ο. Λαγονησίου (εκτός, 65-35) και την προηγούμενη Κυριακή στις 14.10 το Γ.Σ. Κερατέας (57-22).


Έχοντας ένα μικρό αλλά ιδιαίτερα συμπαγές roster, η ομάδα συνδυάζει το ωραίο επιθετικό μπάσκετ, με την υψηλή αμυντική προσήλωση και τελικά πετυχαίνει καθαρές και άνετες νίκες.


Η υψηλή μπασκετική ικανότητα, η αθλητικότητα και η αυτοθυσία των Εφήβων παρά τις αντιξοότητες τραυματισμών, άλλων εκπαιδευτικών υποχρεώσεων και περιορισμένων προπονητικών ωρών, αφήνει σημαντικά περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει των επερχόμενων αγώνων της 6ης και 8ης αγωνιστικής με τις πολύ δυνατές ομάδες των Α.Ο.Κ. Σπάτων και των Εκπαιδευτηρίων Πλάτων.


Το επόμενο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική είναι το Σάββατο 20.10, εκτός έδρας στις 21.30, με την ομάδα του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης (ρεκόρ 1-2 και 1 μηδενισμός).


[Παιδικό]


Με την συμπλήρωση της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ (8ος Όμιλος), το Παιδικό του Γ.Σ. Γλυκών Νερών βρίσκεται στη 2η θέση με ρεκόρ 3-1 και παραμένει απόλυτα προσηλωμένο στην κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του Ομίλου.


Έως τώρα αντιμετώπισε στις 23.09 τον Α.Ο. Άρτεμις (99-19), στις 29.09 το Γ.Σ. Λαυρίου (εκτός, όπου και γνώρισε την ήττα με 60-44), στις 07.10 τον Α.Ο. Λαγονησίου (εκτός, 64-25) και την προηγούμενη Κυριακή στις 14.10 το Γ.Σ. Κερατέας (53-37).


Η σκληρή δουλειά που έχει γίνει από τα τέλη Αυγούστου έχει αποδώσει σημαντικά καθώς η ομάδα εμφανίζει υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης και αγωνιστικότητας, αφομοίωσης συστημάτων ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίζεται σε πολλούς παίκτες σε επίθεση και άμυνα.


Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στην εκτός έδρας ήττα από το Γ.Σ. Λαυρίου όταν ο σοβαρός τραυματισμός ενός παίκτη μας, άλλαξε τη ροή όλου του αγώνα που έως το 30’ ήταν απόλυτα ισορροπημένος. Η διαχείριση ειδικών καταστάσεων και η πνευματική ετοιμότητα σε απρόοπτα γεγονότα είναι μία διαρκής εμπειρία και η ομάδα βγήκε δυνατότερη από αυτή.


Στους υπόλοιπους τρεις αγώνες που κέρδισε, η ομάδα έχει δείξει πολύ θετικά διαστήματα στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα (transition, περιφερειακά σουτ, διασπορά πόντων κλπ.) τα οποία εάν τα μεγαλώσει ως προς τη διάρκεια θα αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με την πολύ δυνατή ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου.


Το επόμενο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική είναι την Κυριακή 21.10, εκτός έδρας στις 12.30, με την ομάδα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης (ρεκόρ 2-2).


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο τμημάτων, στον coach Άρη και στους γονείς φιλάθλους που υποστηρίζουν με την παρουσία τους τις ομάδες μας!