[2007]: Συμμετοχή στο 3ο Amita Motion Elite Youth Tournament!


Σε μία ακόμη πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία του Τμήματος Basket του Γ.Σ. Γλυκών Νερών, η ομάδα που αποτελείται από παιδιά γεννηθέντα το 2007 και νεώτερα θα συμμετάσχει στο 3o Amita Motion Elite Youth Tournament.


Η διοργάνωση αυτή γίνεται υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και των Ακαδημιών της με συμμετοχή 8 επιλεγμένων ομάδων από την Αττική.


Πρόκειται για μία διοργάνωση που έχει ως στόχο να έλθει το μπάσκετ ακόμη πιο κοντά στις πολύ δυναμικές ηλικίες αθλούμενων παιδιών από όλη την Αττική. Μέσα από μία σειρά αγώνων σε επίπεδο υψηλότατου ανταγωνισμού αλλά και υψηλής αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν στα παιδιά αξίες και αρχές που θα αποτελέσουν εφόδιο για την περαιτέρω αθλητική και όχι μόνο διαδρομή τους.


Η ομάδα μας συμμετέχει στο Πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών μαζί με τις ισχυρότατες ομάδες των Υποδομών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (Academy ΟΑΚΑ, Academy Λεωφόρος και Academy Νοτίων Προαστίων), του Γ.Σ. Πανιωνίου, του Γ.Σ. Περιστερίου, του Γ.Σ. Ικάρου Καλλιθέας και του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας!


Ευχαριστούμε τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού κ. Μιχάλη Ραχωβίτσα για την τιμητική πρόσκληση και καλούμε τους γονείς να παρακολουθήσετε τις προσπάθειες των παιδιών με ενθουσιασμό και συμπαράσταση. Περισσότερα στοιχεία στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στο Facebook.