[Μίνι, Προμίνι]: Δραστηριότητα αγώνων


[Τμήμα Μίνι - 2 Ομάδες]


Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α. η ομάδα Μίνι Α αντιμετώπισε εντός έδρας την πάντοτε αξιόμαχη ομάδα του Αγίου Νικολάου Παλλήνης. Το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά ήταν κλειστό ως προς τη διαφορά στο σκορ. Η ομάδα μας είχε μία μικρή διαφορά από το ξεκίνημα την οποία και διαχειρίστηκε σωστά. Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με αρκετό τρέξιμο και όμορφες συνεργασίες η νίκη ήρθε δίκαια με 52-44. Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες η ομάδα μας βρίσκεται μόνη πρώτη στον πολύ δυνατό όμιλο 1ο Όμιλο με 6 βαθμούς.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 10:30 την ομάδα του Γ.Σ.Κορωπίου (1ν – 2η).

Για το ίδιο Πρωτάθλημα, η ομάδα Μίνι που συμμετέχει στον 5ο όμιλο έδωσε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ομάδα του Ε.Σ. Νέας Μάκρης. Μετά από ένα πολύ δυνατό αγώνα με διαρκείς μπασκετικές μονομαχίες, η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε 56-41. Η συμμετοχή και των 15 παιδιών και η απόκτηση σημαντικών εμπειριών σε δύσκολους αγώνες είναι στοιχεία που προσφέρουν αισιοδοξία για την συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις φέρνει σταδιακά βελτίωση στις συνεργασίες των παιδιών σε άμυνα και επίθεση ακόμη και όταν το τελικό αποτέλεσμα δεν συνοδεύεται από ροζ φύλλο αγώνα.


Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η ομάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στις 12:45 την ομάδα του Βριλησσιακού Α.Ο. (2ν – 1η).


[Τμήμα Προμίνι -2007]


Όπως ήδη ανακοινώθηκε με ξεχωριστή ανάρτηση, από αυτό το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου ξεκινάει το πολύ δυνατό Πρωτάθλημα Amita Motion Elite Youth Tournament. Το Πρωτάθλημα αυτό έχει 3 ηλικιακές κατηγορίες (2005, 2006 και 2007) και ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών συμμετέχει με την ομάδα Προμίνι (2007) σε μία διοργάνωση 14 αγωνιστικών.


Το πρώτο παιχνίδι είναι την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, εκτός έδρας στις 15:30, με την πάρα πολύ δυνατή ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.


Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο μας η συμμετοχή μας σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά και ο αθλητικός ανταγωνισμός με ιστορικές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι, ο Πανιώνιος κλπ.


Η πολύ καλή εικόνα του Συλλόγου μας μέσω της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα Τμήματα και η εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με την ομάδα του Παναθηναϊκού έχει αναγνωριστεί ήδη από το 2016 με το 1ο Junior NBA Athens League – όταν η ομάδα μας αγωνίστηκε με τα χρώματα των Dallas Mavericks.


Η πίστη σε ένα αθλητικό πρόγραμμα που προάγει την αθλητική βελτίωση με τη διαχρονική αξία του 'ευ αγωνίζεσθαι' και την αγάπη για το άθλημα, ανταμείβεται με αυτές τις τιμητικές συμμετοχές στις οποίες η ομάδα θα σταθεί επάξια και στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο.


Καλή αρχή και επιτυχία στα παιδιά!