Πρόσκληση σε αγώνα Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός

Μετά από επικοινωνία με τη Διεύθυνση Marketing της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε την πρόσκληση σε παιδιά και σε γονείς του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυκών Νερών, για παρακολούθηση στην Μαθητική Κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου ΟΑΚΑ του αγώνα Παναθηναϊκός - Χολαργός για την Greek Basket League.


Κυριακή 06 Ιανουαρίου (των Φώτων), 17:00

Παναθηναϊκός - Χολαργός

Η είσοδος των παιδιών όλων των Τμημάτων - αγωνιστικών και μη - είναι δωρεάν ενώ η είσοδος κάθε ενήλικα είναι 3€. Τα χρήματα από τα εισιτήρια των ενηλίκων θα διατεθούν από την ΚΑΕ σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Για όσους γονείς και παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν, απαιτείται επιβεβαίωση με έναν από τους παρακάτω τρόπους: α) με email (gysy.gln@gmail.com), β) με sms ή viber στο 6942.496216 και γ) με ενημέρωση του προπονητή του τμήματος έως την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.

Στην πρώτη εμφάνιση στην Basket League του coach Rick Pitino, ο αήττητος (9-0) στην Basket League Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοεμφανιζόμενο στα μεγάλα σαλόνια Χολαργό (5-5).


Η παρουσία του μεγάλου Rick Pitino, με 1.039 παιχνίδια στο NCAA και 412 στο NBA ως Head Coach των Πανεπιστημίων του Kentucky και του Louisville και των Celtics και των Knicks, είναι μία μοναδική εμπειρία για όσους αγαπούν το μπάσκετ. Ο μοναδικός coach με δύο τίτλους με δύο διαφορετικά Κολέγια στο NCAA, με τους Untouchables του Kentucky το 1996 και την περιπετειώδη ομάδα των Cardinals το 2013, είναι από το 2013 μέλος του Naismith Hall of Fame.


Οι λεπτομέρειες συμμετοχής είναι οι ακόλουθες:

1. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά των Ακαδημιών και των Αγωνιστικών Τμημάτων.

2. Η συμμετοχή αφορά σε παιδιά των ακόλουθων τμημάτων: 2009-2010 Α, 2008, 2006-2007, Παμπαίδες 2004-2005, Παιδικό και Εφηβικό.

3. Εφόσον υπάρχει συμμετοχή γονέα το κόστος ανέρχεται σε 3€ και είναι αποκλειστικά το κόστος εισιτηρίου της ΚΑΕ που προορίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

4. Η συμμετοχή αφορά όσους είναι ταμειακώς εντάξει με το Γ.Σ.

5. Οι απαιτούμενες πληροφορίες για κάθε, ενήλικο ή ανήλικο, συμμετέχοντα είναι: Επώνυμο, Όνομα, ΑΜΚΑ.

6. Η μετάβαση στο ΟΑΚΑ θα γίνει με Ι.Χ. με ευθύνη κάθε γονέα. Περισσότερες πληροφορίες για ώρα συνάντησης, είσπραξη χρημάτων κλπ. θα δοθούν την επόμενη εβδομάδα.


Το Διοικητικό Συμβούλιο